O femeie a născut pe holul spitalului. Imagini care îți taie răsuflarea!

Deși toți copiii vin pe lume în același fel, fie natural sau prin intervenție cezariană, fiecare naștere evoluează individual și are povestea sa. O femeie, mamă a șase copii, era programată să îl nască natural pe cel de-al șaptelea bebeluș, în spital. Însă micuțul a fost atât de ambițios încât mama abia reușise să intre în spital înainte ca cel mic să vină pe lume.

separator

Bebelușul a decis că nu mai are răbdare până când mama sa se așeza pe un pat de spital, așa că s-a născut chiar pe holul spitalui, relatează scarymommy.com, citată de baby.unica.ro.

Femeia era însoțită de o fotografă care a apucat să surprindă momentul nașterii. Jes a ajuns la spital într-o zi de miercuri. Avea o dilatație de 3-4 cm, însă travaliul nu progresa, așa că ea și soțul ei au fost trimiși acasă pentru a monitoriza contracțiile. Duminica, patru zile mai târziu, mama avea din nou contractii. Femeia a presupus că avea să își dea seama când e momentul să se se ducă la spital. „Totuși, eram la al șaselea copil. Ar trebui să fi știut, nu?”, glumește mama.

Chiar așa a fost. Jes si-a dat seama că nașterea avea să aibă loc curând când a simțit o contracție puternică, în mijlocul nopții. Femeii i s-a rupt apa și era aproape convinsă că urma să nască acasă. Soțul a insistat însă să meargă la spital. Jes și sotul ei de-abia ce au apucat să treacă de al doilea set de uși automate ale spitalului.

„Am început să-mi dau pantalonii jos pentru că simțeam cum corpul meu împinge capul copilului afară”, își amintește mama.

Soțul ei și o asistenta au sărit să susțină capul copilului, în timp ce au ajutat mama să se lase pe spate, în mijlocul holului spitalului. Copilul s-a născut pe podeaua spitalului la 3:38 dimineața, la mai puțin de 5 minute din momentul în care femeii i s-a rupt apa.

Băiețelul s-a născut perfect sănătos, de 2,92 kg și a fost cea mai mare surpriză a părinților săi. Iată și postarea fotografei care a avut prezență de spirit să surprindă momentul.

Mai multe imagini poți vedea aici.

alte Articole interesante