O fetiță care obișnuia să se descalțe, a fost torturată la grădiniță. Ce i-au făcut educatoarele?

O mamă revoltată a postat pe pagina de facebook câteva imagini cu fiica sa de 17 luni pe care a lăsat-o la creșă. Părintele a fost șocat să descopere că micuța avea semne și vânătăi pe picioare după ce educatoarele i-au lipit cu scotch pantofii.

separator

Revoltată, femeia a publicat imaginile cu picioarele fiicei sale pe pagina de Facebook, scriind că nu i se pare nicidecum normal ce i s-a întâmplat.

“Cineva a fost clar deranjat de faptul că ea (fetița) învăța să-și de pantofiorii jos și a făcut asta iritat fiind de situație. Nu doar că cineva i-a lipit pantofii cu scotch pus în jurul gleznei, copilul meu de 17 luni nu a fost incapabil să spună ceva. Acest lucru a durat suficient de mult și strâns cât să-i lase fetiței mele semne, umflături și vânătăi”, a scris Jessica Hayes pe rețeaua de socializare.

Printre comentariile pe care oamenii le-au publicat la postarea femeii, s-a aflat și unul al unui părinte care avea copilul la aceeași creșă. Acesta a povestit că același lucru a pățit și fiica lui și că problema a fost raportată la conducerea instituției care a luat măsuri imediate. Incidentul a avut loc într-o creșă din North Carolina, USA.

sursa

alte Articole interesante