O fetiță, mușcată constant la grădiniță de către o altă fetiță. Dădaca, ea fiind și mama copilului, nu intervine

O fetiță a cărei mamă este și dădacă, în grupa de la grădiniță pe care o frecventează, manifestă un comportament preferențial față de ceilalți copii.

separator
Mama este învinuită de către părinți că aceasta nu intervine să soluționeze sau să aplaneze corect conflictele dintre copii atunci când este implicată și fetița sa.

Mama fetiței agresate nu știe cum să rezolve problema, fiind supărată mai ales că aceasta s-a repetat deja de mai multe ori.

Ea a scris într-un grup online:

,,Echimoză la a 3 zi de la mușcătura suportată de către fetița mea, provocată de către o altă fetiță din grupă a cărei mamă este dădacă în grupă! De când mama a venit ca dădacă de schimb, fetița ei manifestă un comportament și mai agresiv decât îl avea (…). Iată ce înseamnă lipsa de competență managerială a directoarei grădiniței care a încălcat prevederile ce țin de conflictul de interese ale Ghidului deontologic al pedagogului și a dat curs, poate, comportamentului subiectiv al dădacei, care este totodată și mamă, în raport cu ceilalți copii din grupă! (…) Nu sunt de vină copiii care văzând că mama este în grupă își permit să se simtă mai liberi, ori să aibă un comportament agresiv, față de ceilalți copii. ”

Ce părere au părinții despre un asemenea caz?

Sursa: Facebook/Grupul Parintilor Solidari

alte Articole interesante