”Opriți burtica – eu cobor”, un seminar util pentru femei însărcinate și proaspete mămici! Vezi cine vor fi speakerii evenimentului

Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Ascultă-ți instinctul matern, adaugă un pic de cunoștințe practice și vei trăi cele mai pline de sens momente ale vieții tale de femeie. Bloggerița Daniela Dermengi organizează un eveniment care să acopere nedumeririle și întrebările tale de graviduță sau proaspătă mămică. Vino la seminarul ”Opriți buritca – eu cobor”, unde va fi abordată multidimensional această perioadă din viața ta!

separator

Vei afla informații utile de la specialiști notorii din diverse domenii. Vor fi multe și diverse informații, precum și mulți parteneri care vor avea grijă să vă surprindă frumos la eveniment.

Rezervează-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase și îngrijite.

Speakerii evenimentului vor fi medicul obstetrician-ginecolog Maxim Calaras, Anna Comendant, Elena Ozun, Tatiana Ustica, Den Darabanschi, Ecaterina Lica.

Seminarul ”Opriți burtica – eu cobor” va avea loc pe 7 iunie, cu începere de la ora 10:00, la BERD’S Design Hotel.

Biletele sunt deja în vânzare, accesează https://iticket.md/event/opriti-burtica-eu-cobor

Pentru mai multe detalii, vezi pagina de facebook a evenimentului!

alte Articole interesante