Prima imagine cu Gloria Gorgeag după ce a devenit mămică

Pe 19 iulie, Gloria Gorceag a născut un băiețel sănătos. Artista a devenit mamă pentru prima dată, iar Leo este cel care a colorat și mai mult existența părinților săi. Prima lună de viață este extrem de palpitantă, bebelușul se adaptează la viața extrauterină, mămica se recuperează după o lungă perioadă, după sarcină și naștere.

separator

Gloria a publicat prima imagine cu ea, după naștere, la aproape o lună de când și-a adus pe lume fiul.Gloria a ieșit cu Leo la plimbare. Din imagine se poate observa că interpreta a dat jos mai multe kilograme acumulate în timpul sarcinii și a optat pentru o tunsoare mai scurtă.

,,Leo se trezește noaptea de-‘nspe mii de ori, dar sper că pe fața mea asta nu se vede tare #momlife”, le-a dezvăluit Gloria urmăritoarelor sale de pe facebook.

Cu siguranță, artista încearcă să facă față lucrurilor în această perioadă delicată, cum ar fi primele luni de viață ale micuțului, astfel încât ipostaza de proaspătă mămică o prinde de minune, iar bucuria de a fi părinte șterge orice urmă de oboseală de pe chipul unei mame fericite.

Multă sănătate mamei și bebelușului său!

alte Articole interesante