Prinţesa Charlotte împlinește astăzi 4 anișori! Vezi fotografiile oficiale publicate de Casa Regală

La doar o săptămână de când Prinţul Louis a împlinit un an, în familia Ducilor de Cambridge este o nouă sărbătoare: singura lor fiică îşi aniversează cei patru anişori. Potrivit surselor din anturajul familiei, Charlotte este o fetiță extrem de veselă și prietenoasă.

separator

Ca-n fiecare an, Kate îşi exersează talentul în ale fotografiei şi le face portrete oficiale copiilor ei, pe care, ulterior, le face publice. Azi, Ducesa de Cambridge a făcut publice trei astfel de portrete care o înfăţişează pe fiica ei, Charlotte.În respectivele imagini, Charlotte apare îmbrăcată într-o rochiţă, cu un imprimeu floral, pe iarba din jurul Palatului Kensington, sau în mişcare, în Norflk.

Anul acesta este unul special pentru fetiţa Ducilor de Cambridge. În prezent, ea merge la Willcocks Nursery, care e aproape de reşedinţa lor, însă din toamnă va merge la şcoală. Prinţesa Charlotte a Marii Britanii este a patra în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei patern, Prinţul Charles, tatăl ei – Prinţul William şi frăţiorul ei mai mare, Prinţul George. Charlotte mai are şi un frate mai mic, pe nume Prinţul Louis.

Sursa

alte Articole interesante