Sarcină cu probleme! Elena Udrea ar fi pierdut unul dintre gemeni

Potrivit Antena Stars, Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni şi trece prin momente delicate. De când a primit vestea de la medici, fostul Ministru al Turismului din România se află într-o stare morală proastă, iar primejdia nu a trecut şi exista riscul ca şi cel de-al doilea bebeluş să fie în pericol.

separator

După mulţi ani în care nu a reuşit să rămână însărcinată, Elena Udrea, în vârstă de 44 de ani, a fost la o clinică de fertilizare şi a reușit să rămână însărcinată cu gemeni. Plecând în Costa Rica, departe de problemele din țară, pentru a se relaxa şi a scăpa de paparazzi, nu a scăpat totuşi de ghinion, scrie sursa citată.

Vedeta din România a făcut primele declarații despre sarcină și a vorbit despre suferința prin care trece:

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc.

Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

sursa

alte Articole interesante