Sexul copilului după calendarul chinezesc. La tine se potrivește?

Calendarul chinezesc pentru stabilirea sexului copilului a fost găsit într-un mormânt regal din apropiere de Beijng și este creditat cu o rată de success de 90 la sută în stabilire sexulului bebelușului tău. Datând de acum, 700 de ani, acesta poate fi văzut la Institutul de Ştiinţă din Beijing, China.

separator

Pentru chinezi, prezicerea sexului copilului era un lucru deosebit de important, mai ales în familiile regale, care aveau nevoie de un urmaş băiat pentru a păstra tronul în familie. Conform înţelepciunii chinezeşti, şansele cele mai ridicate de a avea un băieţel sunt, dacă mama îl concepe în luna iulie și dacă ea are vârsta de 18, 20, 30 şi 42 de ani. Iar cele mai ridicate şanse pentru o fetiţă, apar dacă concepeţia are loc în aprilie, iar mama are 21, 22 sau 29 de ani .

Ce ai de făcut?

Pur și simplu potrivește vârsta ta la momentul concepției cu luna în care a fost conceput copilul, și apoi uită-te pe tabel să vezi dacă vei avea o fată sau un băiat. Dacă ai deja un copil, poți de asemenea să verifici acuratețea metodei aplicând aceleași coordonate.Tabelul face furori în ultima perioadă pe rețelele de socializare, multe mămici testându-l pentru a vedea dacă este adevărat. Multe femei îl găsesc sigur, în timp ce altele îl iau doar ca pe o distracție sau „complet lipsit de sens”.Cât ține de metodele științifice de stabilire a sexului unui copil, rata de succes diferă de la caz la caz. Amniocenteza, spre exemplu, este o metodă care are o rată a preciziei de 100%, dar care prezintă un risc secundar de pierdere a sarcinii. Se recomandă doar pentru depistarea unor eventuale malformații, nu ca metodă de identificare a sexului copilului. Folosirea ultrasunetelor este mai sigură, dar este mai inexactă la stabilirea sexului fătului dacă este realizată cu mai puţin de 18 săptămâni înainte de sarcină. Un studiu publicat în 2011 în “Journal of the American Medical Association” a dezvăluit că testele care analizau sângele mamei pentru ADN fetal după şapte săptămâni pot dezvălui sexul unui băiat în mod corect în 95% din cazuri şi sexul unei fetiţe în mod corect în 98% din cazuri. În schimb, testele de urină sunt inexacte, având aceeaşi rată de succes în prezicerea sexului viitorului bebeluş ca aruncatul unei monede în sus.

Sursa

alte Articole interesante