Soția lui Jamie Oliver a vorbit despre ,,îngerii” pe care i-a pierdut

Celebrul bucătar Jamie Oliver și soţia sa, Jools, cresc împreună cinci copii. Recent, Jools a postat un mesaj emoţionant pe contul său de socializare.

separator

Aceasta a mulţumit moaşelor sale pentru ajutorul pe care i l-au dat la naşterea celor cinci copii ai cuplului, Poppy, de 16 ani, Daisy, de 15 ani, Petal, de 9, Buddy, de 7 ani şi River, în vârstă de 1 an.
De asemenea, Jools a dezvăluit pierderea tragică a „doi îngeraşi”. Alături de poza care o înfăţişează pe ea şi pe cel mai mic dintre copiii săi, Jools a scris:

„De ziua internaţională a moaşelor (n.r. se sărbătorește anual în data de 5 mai), subliniez importanţa şi rolul vital al moaşelor în aducerea copiilor pe lume. Am fost atât de norocoşi şi binecuvântaţi cu cele mai minunate moaşte pentru fiecare dintre cei 5 copii ai noştri şi cei doi îngeri pe care i-am pierdut.”

Jools a vorbit despre cele două avorturi spontane de care a suferit, explicând: „S-au petrecut când eram în trei luni, ceea ce m-a făcut să mă îngrijorez la celelalte sarcini – mi-a fost imposibil să mă mai bucur de perioada gravidităţii”.

sursa

alte Articole interesante