Svetlana Sainsus va deveni mămică pentru a doua oară! Felicitări!

Emoții și lacrimi de fericire pentru Svetlana Sainsus și familia ei. Svetlana este binecuvântată cu al doilea bebeluș, iar în curând va trăi din nou rolul de mămică.

separator

Cofondatoarea platformei Caritate.md a făcut o postare emoționantă în care a confirmat faptul că este însărcinată. Cea care s-a înrolat în misiunea de a salva vieți va aduce pe lume, ea însăși, o nouă viață.

Felicitări pentru viitoarea mămică și pentru munca nobilă pe care o face cu atâta dăruire și o trăiește cu atâta sensibilitate! 

,,Dragii mei, după ultima postare primesc mesajele voastre calde ❤️suntem deja măricei si ne-ati observat🙈 nu ne mai putem ascunde😁Va multumesc enorm tuturor pentru felicitari. Atunci cand pare ca Dumnezeu iti ia ceva, de fapt El iti da in schimb mult mai mult… stie ce face, cand si de ce 💚 Atunci cand medicii iti taie aripile si sperantele, El ti le daruie si te face sa intelegi ca exista minuni. Poate din acest motiv am ales si imi dedic viata salvand oameni, copii carora nu li s-a dat nici-o sansa …pentru ca din propria experienta stiu si vreau ca fiecare din noi sa tina minte acest lucru important – nimeni, nici cel mai renumit medic nu poate spune ce sansa are omul la viata, sau va avea el sau nu copii, nimeni nu are dreptul sa ne taie visele! Doar Dumnezeu stie si el decide pentru toti. Mereu am crezut in ciuda tuturor ” diagnosticurilor” ca voi avea copii, ii vedeam imaginar cum arata, le simteam mirosul, le auzeam glasul, am crezut si Dumnezeu mi-a demonstrat ca nu in zadar❤️❤️❤️Va cuprind cu drag ❤️ Visele se implinesc, atunci cand cu adevarat crezi in ele ❤️”, a comunicat Svetlana Sainsus pe pagina sa de facebook, primind din partea prietenilor virtuali mii de mesaje de urare și felicitări.
  

alte Articole interesante