Ți se rupe inima. O fetiță de 3 ani a stat închisă în casă mai multe zile, lângă cadavrul mamei sale

O fetiță în vârstă de trei ani a trecut prin momente dramatice, însă din fericire, norocul a fost de partea ei. Micuța locuia cu mama sa într-un orășel din sudul Franței. Aceasta a supraviețuit zile în șir, fără apă și închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață.

separator
Lila, căci așa au numit-o vecinii pentru a-i proteja identitatea, a fost găsită sâmbăta trecută, în balconul apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei. Vecinii au fost îngrijorați de starea ei, iar atunci când au întrebat-o ce face, aceasta le-a spus ”Mama mea e obosită, doarme.” În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, aceștia au găsit numeroase sticle goale de vin și bere pe jos, iar bucătăria plină de vase murdare. În dormitor, însă, femeia era întinsă în pat, lipsită de viață.

Imediat, aceștia au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale.Conform ABC.es, vecinii femeii spun că aceasta lucra într-un club și ar fi fost dependentă de droguri, aceasta stingându-se, cel mai probabil, din cauza unei supradoze.

Fetița de doar trei ani a supraviețuit câteva zile mâncând conserve pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de poliție, fetița a luat cu ea un album de poze, dar și câinele.

sursa: www.a1.ro

alte Articole interesante

Alte Articole interesante