Un bebeluș a ajuns la terapie intensivă, după ce asistentele i-au făcut clismă cu apă opărită

Un bebeluș din Kazakhstan, de doar 10 luni, trece prin clipe cumplite și prin dureri greu de suportat, după ce asistentele unui spital i-au aplicat greșit o procedură.

separator
Copilul a ajuns la terapie intensivă, starea lui fiind una critică. Asistentele de la Spitalul de Boli Infectioase Shymkent, din sudul Kazakhstan, i-au făcut clismă cu apă prea fierbinte.

Micutul Nurislam era tratat pentru o infecție respiratorie acută, scriu cei de la The Sun. La trei zile de la începerea tratamentului copilul a început să se simtă mai bine, însă, din cauza pastilelor, medicul i-a prescris o clismă.

Asistentele i-au făcut clisma cu apă fierbinte și din acest moment a început drama familiei și chinurile micuțului.În momentul în care apa a intrat în intestine, copilul a început să urle de durere. Mama le-a implorat pe asistente să se oprească, însă ele nu au ascultat și și-au continuat procedura. „Noi știm mai bine”, a fost replica lor.

Nurislam a suferit arsuri grave. „Am vazut ca pielea de pe funduletul fiului meu era grav arsa. Fesa dreapta era plina cu basici uriase. Nu pot sa va spun ce groaza am simtit cand am vazut asta. Am dat fuga la cabinetul medicului si i-am spus doctorului ca asistentele mi-au ars fiul.”

Copilul se află acum la terapie intensivă și se luptă pentru viața lui. Acesta are dureri cumplite și primește anașgezice puternice. Medicii nu le spun nimic părinților, în timp ce copilul are dureri groaznice, iar atunci când are scaun, sângerează.

Sursa

alte Articole interesante