Cornelia Ștefăneț, despre fiica sa: „Este un copil cuminte, înțelept și onest”

Să fii mamă înseamnă tot. Din momentul în care ai dat viață unui prunc, nimeni și nimic nu te mai poate dărâma, iar frumusețea pe care ți-o oferă maternitatea este pur și simplu ireproșabilă. Se știe că cele mai frumoase femei din lume sunt mamele.

separator

Viața interpretei Cornelia Ștefăneț s-a schimbat radical de când a devenit mămica unei fetițe dulci. Aceasta este alături de fiica sa mereu și observă cum micuța se schimbă pe zi ce trece.

corneliapoza2

“Viața mea s-a schimbat la 180 de grade de când a apărut pe lume fetița mea, Alexandra. Învățăm împreună zilnic, ea este un copil cuminte, înțelept, onest, bun la suflet și educat. Eu încerc să fiu o mamă grijulie, iubitoare și protectoare“, a declarat Cornelia pentru Unica.md.

Interpreta își dorește să devină cea mai bună prietenă a Sănduței, iar aceasta să-i împărtășească atât bucuriile, cât și tristețile.

“Avem o relație foarte frumoasă și asta cred că e ceva genetic, deoarece și eu cu mămica mea, la rândul meu am avut dintotdeauna o relație frumoasă, mai mult de prietenie. Asta vreau să înțeleagă și Sănduță, că mai bună și mai sinceră prietenă decât Mama, nu există pe lume”, a adăugat interpreta.

corneliapoza

 


alte Articole interesante