Lilu a câștigat trofeul ,,Mămica anului 2016”!

Lilia Ojovan, alias Lilu, este un părinte împlinit și fericit de când în familia sa au apărut două fetițe, Amelie, în vârstă de 3 ani, și Teia, care abia a împlinit 5 luni. Pentru că este o mămică activă și exemplară, Lilu s-a învrednicit de un premiu oferit de către o revistă autohtonă, fiind desemnată „Femeia Anului 2016”, la categoria „Mămica anului”.

separator

15590062_1525081637510737_5635126646407250958_n

Lilu a fost încântată să câștige trofeul, grație voturilor oferite de către cititoarele revistei, însă a decis să își vândă premiul în numele unui scop caritabil.

Lilu vrea să ajute un copil de 4 luni, născut cu o malformație cardiacă severă și care nevoie urgentă de o intervenție costisitoare la inimă ce poate fi efectuată doar în Germania.

După ce a postat mesajul emoționant pe contul personal de Facebook, mii de mămici au apreciat gestul și au decis să o susțină pe Lilu în intenția ei de a face un act de binefacere pentru băiețelul Matei.

,,Trofeu de vânzare!

Aseară am primit premiul „Femeia Anului 2016” la categoria „Mămica anului” din partea revistei Aquarelle. Sunt fericită ca l-am primit – însă nu îl merit. Îl merită mamele care cresc singure 4 copii, care dau ultima bucățică de pâine puișorilor săi, care stau pe marginea pătuțurilor de spital unde copilașii lor se chinuie. Vreau tare să îl ajutăm pe Matei, care, la doar 3 luni și jumătate, are nevoie de o operație pe inimă. Vreau să vând premiul și toți banii să îi donăm în conturile pentru salvarea lui Matei. Aștept propunerile voastre. Între timp puteti dona aici https://www.caritate.md/donations/matei-sufera-de-o-malformatie-congenitala-cardiaca-severa, a scris Lilu pe pagina sa de Facebook.

 

collage

alte Articole interesante