Mariana Șura, despre fiica sa: “Evelina îmi știe toate piesele”

Intepreta Mariana Șura nu-și imaginează nici măcar pentru o clipă viața fără Evelina. Fiica este universul ei, care o face fericită și împlinită. Efectiv, viața Marianei a căpătat sens din momentul în care a devenit mamă.

separator

articolmariana

“De când Dumnezeu mi-a dăruit-o pe Evelina, viața mea s-a schimbat radical, e mai frumoasă și mai colorată. Sincer, nici nu-mi aduc aminte viața până la ea. Acest copil pentru mine înseamnă totul și este cea mai mare realizare a mea”, a declarat Mariana Șura pentru Unica.md.

Evelina se pare că va fi artistă ca și mămica, deoarece micuței îi place mult să cânte.

19575946_1389367151117057_1466994643_n


“Fata mea îmi știe toate piesele și mereu o aud cum le îngână, într-adevăr adoră muzica și îi place să-i asculte pe bunelul și nanu Sandu, în timp ce cântă la trompetă. Iar când merge la grădiniță cu tati, ambii cântă și se distrează în mașină. Recunosc că îl ascultă mai des pe el, tata e un educator bun, uneori e încăpățânată ca fiecare copil de vârsta ei, dar repede stabilim un compromis și rezolvăm orice tip de problemă. În rest, este o fetiță energică, seamănă mult cu mine, dar și cu bunica Tamara”, a menționat interpreta.

Vedeta petrece timpul foarte frumos alături de adorabila sa fetiță.

19578221_1389366161117156_886915747_n

“Deseori pictăm, învățăm poezii și cât mai multe cântece noi. Evelina adoră atunci când citim povești, îi place să descopere multe lucruri frumoase și noi. Frecventează grădinița cu plăcere și pentru că e ascultătoare, mami o răsplătește cu câte o vizită la tobogan, pizza, carusel și alte locuri minunate, solicitate de ea”, a adăugat Mariana Șura.

 

alte Articole interesante