Victoria Beckham este însărcinată cu al cincilea copil?

Familia Beckham va deveni și mai mare. Victoria Beckham ar fi însărcinată cu al cincilea copil, care ar veni pe lume în martie, anul viitor.

separator

”Recent și-au adunat acasă prietenii apropiați și au ținut un toast”, a povestit o sursă, menționând că toată lumea a primit șampanie, mai puțin Victoria. ”Apoi, David, cu lacrimi în ochi, a făcut anunțul potrivit căruia va veni pe lume al cincilea copil”, a mai spus sursa, potrivit libertateapentrufemei.ro.

”Sunt amândoi în al nouălea cer de fericire. Se simt binecuvântați”, a mai povestit sursa. Toată lumea speră că bebelușul va fi o fetiță.

Copilul nu putea veni într-un moment mai bun pentru David și Victoria, mai ales că în ultima vreme au tot existat zvonuri despre o despărțire. ”Când Victoria e însărcinată, sunt cei mai fericiți și îndrăgostiți unul de celălalt. David o adoră pe Victoria gravidă – ea strălucește și e împăcată, fericită. Iar ea adoră cât de atent este David”, mai afirmă sursa din anturajul celor doi.

Deși David, de 43 de ani, și Victoria, de 44, sunt extrem de încântați, cei patru copii ai lor, Brooklyn, de 19 ani, Romeo, de 16, Cruz, de 13, și Harper, de 7 ani, sunt ușor întorși pe dos de veste. ”Brooklyn era în stare de șoc când i-au spus că va mai avea un frate sau o soră. Romeo și Cruz erau încântați, iar micuța Harper părea entuziasmată și ea, dar ușor confuză. Era adorabilă”, a mai povestit sursa.

Deja apropiații celor doi fac pariuri legate de numele pe care-l va purta mezinul sau mezina familiei. Dacă va fi fetiță, atunci sunt șanse mari să fie numită Caroline, acesta fiind celălalt prenume al Victoriei. Așa, David i-ar putea aduce un omagiu soției sale.

alte Articole interesante