Mărturiile unui tănăr, care a rămas în viață alături de cei 225 de pasageri ai aeronavei Ural Airlines. Avionul era în cădere liberă, pe un câmp

„Am început să cădem, m-am apucat de cruce, acum cred cu siguranță în Dumnezeu”, afirmă un tânăr, unul din pasagerii avionului cu 226 de oameni la bord care zburau către Simferopol și care au făcut astăzi o aterizare de urgență pe un câmp de lângă Moscova.

separator

Au supraviețuit 226 de pasageri și șapte membri ai echipajului. Acum psihologii lucrează cu oamenii. În această zi, mulți dintre ei consideră că s-au născut a doua oară.Viktor Zabolotsky, pilot de onoare al URSS a declarat: „Nu o pasăre, ci o mulțime de pescăruși au lovit avionul!”.

Despre cele întâmplate la bord, imediat după aterizare, Artem le-a spus povestit abonaților săi, pe Twitter.

,,Avionul meu s-a prăbușit. Stăm pe teren, sunt răniți, cineva și-a fracturat brațul, cineva degetul, motorul a bătut de câteva ori, au încercat să-l pornească din nou, dar am început să cadem, am ținut mâna pe cruce, acum cred cu siguranță în Dumnezeu”, a scris tânărul, la trei minute, după o aterizare dură.

„Pilotul este un geniu!”: Pasagerii mulțumesc echipajului că și-au salvat viața. Avionul a făcut o aterizare de urgență pe un câmp de porumb”.

Acum anchetatorii lucrează la fața locului. Ural Airlines a raportat că accidentul s-a produs din cauza unui stol de păsări care au invadat motoarele aeronavei.

alte Articole interesante