Medicii i-au spus că a pierdut copilul. După 7 luni s-a uitat pe podea şi…

Cazul următor reprezintă un miracol în lumea medicală, iar povestea acestui cuplu a făcut înconjurul lumii.

separator

a-pierdut-copilul-770x470Meredith şi Brandon erau foarte bucuroşi cand au aflat că vor deveni părinţi. Femeia era în al nouălea cer cănd a auzit că va fi mamă, însa toata fericirea s-a spulberat într-o secundă.

După şase săptămâni de sarcină, doctorii i-au dat o veste tragică. Suferise un avort spontan şi îşi pierduse primul copil. Ea şi soţul ei erau devastaţi.

După şapte luni de la vestea cutremurătoare, Meredith a început să se plângă de dureri acute, intense la abdomen. Într-o dimineaţă, bărbatul a auzit-o pe nevasta sa ţipând în dormitor. S-a dus la ea, iar pe podea se afla copilul, născut în sacul amniotic!

Cazul este cu atât mai bizar cu cât lui Meredith nu i s-a rupt apa. Copilul era însă născut în sacul amniotic cu tot cu placenta şi cu cordon umbilical, ceea ce însemna ca nu putea să primeasca oxigen. Disperat, bărbatul a sunat la ambulanţă.

După doar un minut, sacul amniotic s-a rupt de la sine, iar cei doi au văzut ca au o fetiţă perfect sănătoasă. Ambulanţa a sosit rapid şi le-a preluat pe mama şi pe fetiţa.

Potrivit medicilor asemenea cazuri se întâmplă extrem de rar. Părinţii sunt convinşi ca această naştere e semn divin.

Atenţie! Urmează imagini cu impact emoţional

sursa

alte Articole interesante