Mesajul copleșitor scris de fiica lui Edith Gonzalez după moartea mamei sale

Actrița Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul la 54 de ani. Constanza, fiica regretatei actrițe în vârstă de doar 14 ani, a scris un mesaj sfâșietor, cu destinația: undeva în ceruri. Cele două aveau o relație foarte apropiată.

separator
  Anterior, actrița a dezvăluit ce a făcut fiica sa atunci când a aflat despre cumplitul diagnostic: „Când mi s-a spus că am cancer, ea a dormit timp de trei săptămâni la picioarele patului meu. Nu a vrut să mă abandoneze. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă.”

Fratele lui Edith Gonzales, Victor Manuel Gonzalez, a fost cel care a făcut publică scrisoarea prin intermediul căreia Constanza, fiica celebrei vedete de telenovele, și-a luat adio de la cea care i-a dat viață.

„Mama mea a fost o persoană extraordinară, era o mamă minunată, niciodată nu s-a scuzat că are mult de muncă pentru a nu o face. Îmi amintesc că atunci când eram mică, nu conta cât de târziu era sau de cât de obosită ajungea acasă pentru că mereu venea să mă sărute, iar a doua zi dimineață, nu-i păsa dacă se trezea la ora șase pentru a se juca cu mine”, a scris Constanza.

„M-a sărutat întotdeauna, indiferent de oră. A făcut în așa fel încât să fie bună și ca mamă și la muncă. Îmi amintesc că mereu îmi spunea: „Un actor demisionează doar atunci când moare”. Și așa a făcut. Îi plăcea să învețe lucruri noi, întotdeauna când călătoream era ghidul meu și dacă nu știa ceva, întreba și învăța. M-a luat cu ea în multe colțuri ale lumii: Egipt, Galapagos, Paris, Londra, Cambodgia, Vietnam, India, Peru, Canada, Madrid, pentru a menționa doar câteva locuri, și bineînțeles mi-a arătat Mexicul. Îmi amintesc cum ea mă învăța despre filme, iar eu despre muzică, cum am văzut de 3.500 de ori la „Sunetul muzicii”, pentru că era pelicula mea favorită, și cum am determinat-o să vadă The Shining și Pshyco, pentru că îi era frică la început.

Când aveam patru ani, mama a plecat în Columbia pentru a filma telenovela Dona Barbara și ea a fost cea mai bună Dona Barbara. Mama, chiar dacă Dona Barbara este un personaj puternic și independent, aș fi vrut să fiu pe jumătate cum ai fost tu în comparație cu ea. Ea înfrunta lumea cu ură, tu ai cucerit-o cu iubire. Te iubesc, mama”, a fost mesajul fiicei lui Edith Gonzalez.

În custodia cui va rămâne fiica lui Edith Gonzalez? Constanza are 14 ani și până la vârsta de 18 ani va rămâne în custodia uneia dintre rudele sale. Printre cei care s-ar putea ocupa de fetiță este tatăl ei biologic, Santiago Creel, bunica sa maternă, Ofelia Fuentes, dar și Lorenzo Lazo, cel care i-a fost soț celebrei actrițe, sau fratele lui Edith. Însă cum relația dintre Constanza și tatăl ei biologic nu este extraordinară, exită mari șanse ca fratele lui Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez, să fie cel care obține custodia nepoatei sale, notează heraldodemexiuco.com.mx, potrivit click.ro.

alte Articole interesante