Mesajul cutremurător al unui moldovean condamnat la moarte în SUA, către mama sa

Un deținut a scris o scrisoare cutremurătoare în celula sa din închisoare. După ce a scris timp de câteva minute, infractorul a chemat gardianul și a cerut ca această scrisoare să fie predată mamei sale.

separator

Potrivit unei surse, scrisoarea ar aparține unui tânăr moldovean care a fost condamnat la moarte în SUA.

Iată ce era scris în mesaj:

„Mamă, dacă ar exista dreptate în această lume am fi în doi astăzi, să fim condamnați, și nu doar eu. Tu ești la fel de vinovata ca și mine, de fapt, ești vinovata si pentru viața pe care o pierd.. iti amintești când am furat și am adus acasă bicicleta unui băiat? M-ai ajutat să o ascund, astfel încât tatăl meu sa nu descopere și sa nu mă pedepsească.
Mai ții minte când am furat banii din portofelul vecinului? Ai fost cu mine să-i cheltuiesc în mall. Mai ții minte când ai avut o cearta urâta cu tatăl meu, și el a plecat? El a vrut doar să mă corecteze, pentru că în loc de a invata am copiat la examenul de BAC…. în cele din urmă m-au prins și m-au expulzat.
Te-ai întors împotriva tatălui meu, a profesorilor și pana la urma nu am învățat nimic, decât lucruri rele. Mamă, am fost doar un copil, după care am devenit un adolescent cu probleme, iar acum sunt un om intolerant și agresiv.
Mamă, am fost doar un copil care avea nevoie de corectare și nu de aprobare. Dar eu încă te iert! Eu cer doar să citesti această scrisoare la cât mai mulți părinți din lume, pentru ca ei să știe că au responsabilitatea de a crește un copil făcându-l un om, care poate acționa prin a face bine sau rău…. Iti multumesc mama, pentru ca mi-ai dat viața și m-ai ajutat să o pierd.
Semnat…..Vagabondul de fiu al tău….
De asemenea, am vrut să iti reamintesc că:
Cei care refuză să pedepsească copiii, nu-i iubesc. Cine iubește nu ezită să-l certe. (Proverb biblic)
Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea (Nelson Mandela)
Educați copiii , și nu va fi necesar sa pedepsiti adulții (Pitagora)

alte Articole interesante