Mesajul emoționant al Lenuței Burghilă! Ce își dorește artista de ziua ei

Interpreta Lenuța Burghilă este întotdeauna o apariție plină de farmec, iar acest lucru se datorează si atitudinii artistei, care este mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Artista este extrem de apropiată de fanii săi, pe care îi surprinde în permanență cu proiecte noi și diverse concerte și evenimente private atât la noi, cât și în afara țării.

separator

Astăzi îndrăgita interpretă Lenuța Burghilă este omagiată. Cele 52 de flori în buchetul vieții o prind înconjurată de oameni dragi, de cântec, de iubire și dragoste de viață. Artista a dezvăluit ce își dorește cel mai mult de ziua ei!

,,Astăzi e ziua mea prieteni, prilej de sărbătoare și ce-mi doresc eu știți voi oare? Dragoste mai multă, fericire îmi doresc și, cel mai mult pe lume, eu viața prețuiesc și oamenii din viață, din inimă-i iubesc!”, ne comunică Lenuța Burghilă.

Îi urăm interpretei realizări deosebite pe plan profesional și personal, sănătate și oameni dragi în preajmă, iar ambiția să devină o sursă pentru cât mai multe proiecte frumoase!

La mulți ani, Lenuța Burghilă!

alte Articole interesante