Mesajul inedit al Ionelei Hadârcă dedicat mamei sale: ,,Azi face 70 de ani!”

Ionela Hadârca și-a impresionat astăzi urmăritorii virtuali, după ce a publicat un mesaj inedit pe care i l-a dedicat mamei sale.

separator
Cunoscută în mediul virtual pentru spiritul plin de umor, cu care tratează diverse lucruri și situații din viața reală, vloggerița nu a renunțat nici de această la stilul care o caracterizează, în schimb a reușit să-i emoționeze pe deplin pe cei care îi urmăresc postările.

„Cica ii trista batranetea. Da eu vad dupa maica-mea. Azi face 70 (pe mine m-a facut la 45, mare risc). Deja se misca greu, anul trecut a luat doar locul 3 printre fostii campioni la tenis de masa din Bucuresti. Cat era la Chisinau, impreuna cu matusa mea iubita (de 73), se plictiseau de moarte, pentru ca nici intr-un club nu mai aveau adversari. Mujicii se temeau de ele (si nu exagerez niciun pic), ii rupeau ca pe tuzici. Da-n Romania si-a gasit gasca pe masura, are antrenor, se cearta, se impaca, dar topaie cate 4 ceasuri pe zi. Asa-i cand esti ramolit… numa 4 poti.

Mental tot cam franeaza damu. Franceza si italiana le-a invatat on-line, da engleza i se da mai greu si se gruzeste. De asta pentru “gimnastica” mintii invata pe de rost cate o poezie pe zi. Ar fi suportabil, daca nu ne-ar recita periodic cate 218 elegii de-ale lui Stanescu.

In ograda, ea si inca alte 2 entuziaste si-au impartit gradina pe sectoare, au competitie – ale cui flori is mai frumoase. Ies seara in halatele si le uda cu furtunul. Cand sunt baietii mei acasa, ii uda si pe dansii. Asta mai inghit eu, dar pe la batute nu le dau voie impreuna, finca ea sare mai sus si mi-i complexeaza.

Tot de lene, ca ii era lehamite sa-si caute vesnic ochelarii, a gasit pe net nus-ce exercitii pentru ochi si si-a refacut total vederea. Ii zic – măcar imbrobode-te, ca nu se cade asa. Nu asculta.

In schimb nu bea, macar viciul asta nu-l are. E dependenta de volan si zice ca nicio placere n-o schimba pe sofat. Eu as lumina-o, da tata zice sa nu ma bag.

Uneori prin reportajele din Moldova aud formulari de genul: „O batrana de 60 de ani dintr-un sector al capitalei…” si ma uit eu la reporterita “tanara” cu bucle de nanasa, cu machiaj ostenit, privire stinsa si vorbire impiedicata si ma gandesc: “ei, daca zici…”

Apu, Marusica, nu stiu eu cum ii cu batranetea asta, ca tie, din tot ce te-ai apucat in viata, matinca numa asta nu-ti reuseste. Da d-amu tine-o tot asa inainte, nu te-om mai reeduca amu. Las’ ca la 100 ii relua tat pe curat.

Si ladno, recunosc – bebelusii dorm mai bine infasati.”, a scris Ionela Hadârcă pe Facebook.

Prietenii virtuali ai actriței au reacționat imediat la mesajul publicat:

,,Cum feliciti tu, nu o face nimeni!”, ,,Multi ani frumosi si plini de sanatate!”, ,,La mulți ani mamei! Să fie sănătoasă încă mulți ani!”, ,,Deosebit de frumos! 💐”, ,,La multă multă mîndrie pentru toți cei dragi!! Și inspirație pe măsură!”, ,,Gene bune ai :) mulți și frumoși!”, ,,La multi ani activi si veseli 😊”, ,,Eu nu stiu daca cineva isi felicita mai frumos mama! Felicitari mamei si multa sanatate! ❤️”, au scris ei.

Amintim că Ionela Hadârcă este fiica Mariei Hadârca și a poetului basarabean Ion Hadârcă.

alte Articole interesante