Metoda revoluționară în lupta cu celulita!

O vorbă din popor spune că “obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. În zilele noastre, însă, când majoritatea femeilor au un program suprasolicitat, “cheltuiala” pare că nu se referă exclusiv la bani, ci şi la timp.

separator

Unele doamne şi domnişoare cu venituri modeste nu îşi permit luxul tratamentelor cosmetice costisitoare, iar acele femei, care şi-ar îngădui acest lux, nu-şi permit să îşi sacrifice timpul preţios prin saloane. Cu toate acestea, în ambele cazuri, dorinţa de a avea un corp îngrijit şi lipsit de celulită este una firească, mai ales în ajunul sezonului estival.

Ei bine, Shiro Massage&Spa vine ca un colac de salvare să-ţi satisfacă această dorinţă.

Celullite Killer 5in1: masaj, împachetare, produse speciale, rezultat garantat la un preţ… alintat!

Fiind primul salon spa mobil din ţară, poate fi instalat chiar la tine acasă, pentru a te ajuta să scapi de celulită, fără eforturi (financiare sau temporale) care te-ar depăşi. Shiro Massage&Spa îți lansează provocarea de a anticipa lupta contra cronometru cu celulita şi îţi propune să începi chiar acum procesul, pentru a dispune de suficient timp înainte de debutul sezonului. Pentru aceasta, specialiștii de la Shiro Massage&Spa au creat un pachet promoţional, care constă dintr-un masaj anticelulitic, o împachetare, “la pachet” cu produse speciale din argilă organică, pentru un rezultat cât se poate de eficient, la un preţ destul de accesibil. Programul personalizat, creat special pentru tine, se numește Celullite Killer 5in1: masaj, împachetare, produse speciale, rezultat garantat, la un preţ mai mult decât real.

Programul este menit să stimuleze arderea grăsimii subcutanate şi să combată celulita, să ajute la detoxifierea şi regenerarea organismului prin accelerarea drenajului limfatic şi reducerea edemului. Toate – pentru o siluetă frumos conturată şi tonifiată, dar şi o piele mai hirdatată şi mai catifelată.

Astfel, acest tratament profesionist anticelulitic homemade, aplicat direct la tine acasă, vine să-ţi salveze din timp şi bani şi să te convingă că obrazul (sau, în acest caz, silueta) subţire nu doar cu mare cheltuială se ţine! Masajul anticelulitic şi împachetarea cu argilă sunt procedeele clasice în lupta cu celulita. Masajul pur şi simplu “scoate” grăsimea din ţesuturile afectate de celulită. Împachetarea cu argilă, care urmează imediat după masaj, drenează grăsimea, intensifică procesul de ardere a celulitei şi ajută la detoxifierea organismului, datorită mineralelor pe care le conţine. Astfel, picioarele subțiri şi tonifiate, neafectate de celulită, devin o realitate pentru fiecare doamnă sau domnişoară care ține la frumusețe aspectul său exterior!

Se ştie, că aproape toate femeile din lume sunt preocupate de problemele asociate cu deteriorările estetice ale pielii şi doar o abordare complexă şi insistentă poate aduce rezultatul mult râvnit. Iar asta presupune, inclusiv, un regim alimentar sănătos şi echilibrat, dar şi multă mişcare, în combinaţie cu cele mai profesioniste tratamente anticelulitice.

Shiro Massage & Spa doreşte tuturor doamnelor şi domnişoarelor să fie şi mai frumoase, şi mai fericite în prag de primăvară! Pentru că Shiro Massage & Spa livrează fericire oriunde v-ați afla!

alte Articole interesante