Micul dejun care te ajută să dai jos 5 kg într-o lună

Acest mic dejun rapid este una din cele mai sănătoase şi eficiente reţete de slăbit, deoarece ajută la arderea grăsimilor.

separator

După o lună în care se consumă zilnic acest mic-dejun, se pot pierde până la 3-5 kilograme. Se vor topi în special grăsimile din zona abdomenului. În plus, se vor observa schimbări benefice și în ceea ce privește pielea, părul și unghiile. Acestea vor deveni mai ferme și mai sănătoase.

iaurt-fulgi-ovaz

Ingrediente

• 300 ml de kefir (sau iaurt sărac în grăsimi)
• 2 linguri de fulgi de ovăz
• 1 linguriță de semințe de in măcinate
• 5-7 prune uscate
• 1 linguriță de pudră de cacao

Acest mic-dejun se prepară de seara, pentru dimineața următoare.
Se toarnă 100 ml de apă clocotită peste prunele uscate. Se acoperă și se lasă la hidratat 10 minute. Între timp, se amestecă fulgii de ovăz, semințele de in și pulberea de cacao într-un bol. Se toarnă kefirul sau iaurtul și se amestecă totul bine. Se taie mărunt prunele și se adaugă în bol peste celelalte ingrediente. Se acoperă vasul cu o folie și se dă la frigider peste noapte. A doua zi dimineață, se scoate bolul și se servește, cu un ceai sau o cafea.

Se pot adăuga și câteva rondele de banane, câteva bucăți de miez de nucă, migdale sau puțină scorțișoară. Această rețetă se poate simplifica sau îmbogăți după bunul plac. În loc de kefir puteți folosi iaurt natural sau lapte bătut, preparat în casă.

Efecte
Rezultatele se vor face simțite încă din a doua zi, când sistemul digestiv va începe să se miște și să funcționeze mai târziu ca un ceas. Acest preparat aduce multe alte beneficiile suplimentare:
– curățarea intestinelor
– eliminarea impurităților din corp
– tratarea constipației și a digestiei leneșe
– reglarea metabolismului
– întărirea corpului
– îmbunătățirea aspectului pielii

Sursa

alte Articole interesante