Minora de 16 ani care a fost violată și aruncată de la etajul 7, a decedat la spital

Minora de 16 ani care a fost violată și aruncată în gol de la etajul 7 al unui bloc din capitală, a decedat ieri la Spitalul de Urgență.

separator
Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al spitalului Cristina Gorea, dar și de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru, informează unimedia.info. Leziunile suportate de către adolescentă nu au fost compatibile cu viața.

Amintim că minoră de 16 ani a fost aruncată în gol de la etajul al șaptelea al unui bloc din Capitală, după ce a fost violată de șase indivizi care au supus-o aceluiași tratament și pe prietena ei.

Patru dintre indivizi au fost reținuți, ceilalți doi – sunt dați în căutare. Aceștia au mers la apartamentul pe care-l închiriau cele două victime pe strada Anestiade, din centrul capitalei.

Aici le-au găsit pe cele două tinere în vârstă de 21 și 16 ani, care ar fi prestat servicii sexuale contra bani, minora fiind exploatată sexual. De la ora 21:50 și până la 22:50, aceștia prin constrângere fizică şi psihică, au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii.

alte Articole interesante