Miss UNICA Sport 2018 a slăbit 72 de kg. Află-i povestea de succes!

Pe 1 decembrie, Unica Sport a sărbătorit 20 de ani de activitate! Douăzeci de ani de promovare a frumuseții și stilului sănătos de viață și mii de femei împlinite și fericite, iubite și apreciate, de soți, de familie, prieteni, rude, colegi de serviciu!

separator

Ca de fiecare dată, la sfârșit de an, Unica Sport face totalurile și organizează concursul de frumusețe ,,Miss Unica Sport”, astfel încât pe podium urcă cele mai frumoase doamne, care au reușit să obțină rezultate spectaculoase și să își remodeleze silueta de vis.

Anul acesta, Unica Sport a mai înregistrat un rezultat uimitor! Ludmila Sasova a câștigat titlul ,,Miss UNICA Sport 2018”. Ludmila are 38 de ani și a intrat în concurs în luna februarie, cu 149 de kg.

Ludmila a reușit să slăbească în acest an 72 de kg. În câteva luni, ea a ajuns de nerecunoscut, iar viața ei s-a transformat radical. A dat jos un număr record de kilograme și nu se oprește aici. Ludmila spune că își dorește să fie frumoasă și sănătoasă.

Miss UNICA Sport 2018, împreună cu nutriționista Galina Tomaș, coordonatoarea proiectului, și Svetlana Ciubotaru, instructorul Unica Sport care a ajutat-o pe Ludmila să scape de povara kilogramelor în plus, au fost invitate la emisiunea ,,Fii Sănătos”, de la Jurnal TV.

Află, în video-ul de mai jos, cum a reușit Ludmila Sasova să slăbească 72 de kg în mai puțin de un an, prin ce greutăți a trecut, cum le-a înfruntat, dar și cum se simte cu noua ei greutate corporală. Vei afla mai multe sfaturi sănătoase în materie de slăbit (vezi emisiunea începând cu minutul 13:11)!

alte Articole interesante