MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012

Pe 15 martie, Clubul de

separator
noapte “Faraon” a fost gazda Spectaculosului Concurs – MISS Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 organizat de Comitetul Sindical Studenţesc al Universitaţii, parte a proiectului interuniversitar susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Frumoasa câştigătoare, Miss Universitatea Pedagogica de Stat Ion Creanga 2012, care a obţinut premiul mare – o noapte romantică în hotelul Art Rustic, a fost Golovatii Daniela, Facultatea Pedagogie. Aceasta, împreună cu Pavalachi Mihaela, Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială, desemnată cu titlul de Miss Popularitate conform voting-ului de pe site-ul Unica.md şi a voturilor din sală, au obşinut cîte un voucher generos din partea site-ului.

Plăcuta intrigă al concursului a fost Marcenco Natalia, Facultatea Arte Plastice şi Design, care s-a ales cu titlul de Vice Miss.

Proaspăta Miss

Universitate Pedagogică de Stat “Ion Creangă” 2012 a primit mult aşteptata diademă de la Bragari Maria, participanta la Miss World 2009, studentă la Facultatea de Arte Plastice și Desing.

Reţeaua de magazine Lolita a oferit  tuturor participantelor cîte un set de lenjerie care a pus pe jar întreaga sală, fiind prezentate în concurs.

Compania Aqua Unica şi-a selectat imaginea brendului pentru anul curent, aceasta fiind

Guci Cătălina,

Facultatea Psihologie şi Psihopedagogie Specială.

Surprizele însă nu s-au oprit aici!

Salonul de rochii de seară şi de mireasă L’Amica,companiile Crystallized Swarovski, L’ambre, Acord Travel, Top Flor, Alit ,(distribuitor oficial al produselor Pupa Milano, Ice Bravo), şcoala de dansuri V-Step, Unica Shaping Club – toate s-au întrecut în a fi cei mai generoşi cu participantele concursului, iar stilistul  Dan Prisăcari  a fost cel care a coafat toate cele 9  frumuseţi ale serii.

Dispoziţie la maximum, cadouri de excepţie şi spirit de eleganţă – totul a fost posibil datorită sponsorilor şi calităţii organizării care au făcut sărbătoarea mult mai memorabilă atât pentru participantele distinse, cât şi pentru cei curioşi prezenţi la eveniment.

alte Articole interesante