Moldova Fashion Days: vezi ce surprize au pregătit organizatorii pentru ediția Primăvară-Vară 2018!

Tendințe, siluete, culori, detalii, idei care să te inspire în fiecare zi! Primăvara îți va lua cu asalt garderoba. Pe 17 și 18 martie, lumea modei anunță cel mai grandios eveniment al anului – Moldova Fashion Days!

separator

În această primăvară, Moldova Fashion Days este deja la cea de-a 13 ediție. Organizatorii au ales o nouă locație, o atmosferă specială și două zile de show senzațional, în care 35 designerii autohtoni își vor prezenta colecțiile Primăvară-Vară 2018.

Motto-ul principal Moldova Fashion Days este «See Now, Buy Now», care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Moldova Fashion Days este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brandurile autohtone de vestimentație și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Evenimentul va găzdui 500 de oaspeți în fiecare din cele două zile. Pe lângă prezentările de modă, publicul prezent la eveniment va avea parte de muzică bună, show de lumini și surprize deosebite.

Până acum au fost organizate 12 ediții Din Inima Fashion Show. Organizatorii au încercat de fiecare dată să aducă ceva nou, pentru a menține interesul publicului, oferind designerilor noi posibilități de a-și promova creațiile și de a-și dezvolta afacerile. Venind de fiecare dată cu concepte, abordări și vizualizări noi, fiecare ediție a fost unică și irepetabilă.

Evenimentul va avea loc în cadrul showroom-ului Peugeot, situat pe strada Calea Orheiului 20/2, o locație nouă pentru MFD. Bilete la eveniment pot fi achiziționate prin intermediul site-ului iTicket.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate al USAID. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

alte Articole interesante