Moldoveanca Cristina Șișcanu, nașa unei vedete din România. Vezi ce ținute a purtat la eveniment!

Nunta Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este știrea zilei din weekend, ținând primele pagini ale publicațiilor de peste Prut, iar, pe lângă mireasă, cea care a atras atenție maximă a presei este basarabeanca Cristina Șișcanu.

separator
Stabilită de mai mulți ani peste Prut, Cristina Șișcanu este soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu, cuplul având împreună o fetiță.

Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu sunt nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda. Mireasa și nașa s-au duelat în ținute la ceremonia de la biserică. Moldoveanca s-a prezentat la nuntă cu o ținută spectaculoasă, inspirată din outfiturile purtate de mebrii caselor regale.

După ceremonia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au planificat o petrecere alături de 50 de invitați, în curtea locuinței lor, din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină, iar invitații și-au schimbat ținutele. Invitatii s-au simțit ca acasă în ținute lejere, mireasa se simt ca acasa, mireasa a dansat desculță.

 

alte Articole interesante