Moldoveanul Alex Mațaev se iubește cu fiica omului politic român Liviu Dragnea. Cei doi locuiesc în Los Angeles

Alex Mațaev este câștigătorul concursului ,,Fabrica de Staruri”, apoi tânărul de etnie rusă, originar din Bălți, a devenit cunoscut peste Prut grație concursului X Factor România, la care a participat și s-a clasat pe locul doi.

separator

După o perioadă de câțiva ani în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, reușind să-și facă mii de fane în România, moldoveanul a dispărut din vizorul publicului. Recent, însă, s-a aflat că acesta este stabilit în Los Angeles acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa fiică a fostului vice-premier român Liviu Dragnea. Doar că viața în paradis riscă să fie umbrită de antecedentele tatălui tinerei. Potrivit click.ro, Alexandra Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, ar urma să fie expulzată din SUA, acolo unde locuiește cu iubitul ei de ceva vreme și unde studiază actoria, din cauza interdicției pe care a primit-o întreaga familie a lui Dragnea de a se afla pe teritoriul Statelor Unite, în urma actelor de corupție de care politicianul a fost acuzat.

 

Alexandra are 24 de ani și locuiește de ceva vreme în SUA alături de iubitul ei, Alexandru Mațaev, fost concurent X Factor.

Anunțul privind interdicția aplicată familiei Dragnea a fost făcut public de către Departamentul de Stat al SUA, prin purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american, Mike Pompeo. Interdicţia a fost primită pentru implicare a lui Liviu Dragnea în acţiuni de „corupţie semnificativă” și este valabilă şi pentru cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea. Departamentul de Stat al SUA a precizat că măsura punitivă împotriva fostului lider al PSD reprezintă angajamentul american în lupta împotriva corupției și sprijinirea statului de drept în România.

Consecința interdicției primite de către Liviu Dragnea și familia acestuia este că fiica sa va trebui să părăsească Statele Unite, chiar dacă Alexandra Dragnea studiază actoria peste ocean.

alte Articole interesante