Moldoveni sufocați într-un autocar cu destinația Bulgaria

Mai mulți moldoveni care s-au pornit din Chișinău spre Bulgaria au avut parte de un ghinion. Deși au plătit ca să li se ofere condiții, oamenii s-au trezit într-un autocar fără aer conditionat, iar geamurile nu puteau fi deschise.

separator
Revoltati, aceștia au oprit autocarul, au facut scandal și au chemat politia. Totul s-a întâmplat aseară. Oamenii spun și-au rezervat vacanța din timp, însă, când au urcat în autocar și au pornit la drum au început se sufoce de căldură, pentru în autocar aparatul de aer condiționat este stricat. Ajungând pe lângă Barbar, copiii au început se simtă rău, spun pasagerii. Astfel, aceștia l-au rugat pe șofer oprească și i-au cerut explicații. Ulterior, toți au coborât din vehicul și au chemat poliția.

Ei spun au scris o plângere. Compania care trebuie -i ducă până în Bulgaria le-a spus nu are de unde le trimită un alt autocar. Acum, oamenii spun au de ales, sau merg mai departe în Bulgaria și se sufocă de căldură sau se întorc la Chișinău. Din imaginile transmise către protv.md, se vede cum unul dintre călători le spune oamenilor: „Noi acum altă soluție nu avem, cine vrea meargă mai departe în Bulgaria, urcă în autocar, iar cine vrea se întoarcă la Chișinău, rămâne aici.”

alte Articole interesante