6 fotomodele superbe care s-au născut bărbaţi

Nimeni nu ştie că multe dintre femeile superbe pe care le vedem în reclame sau pe coperţile revistelor şi la prezentările de modă sunt, de fapt, bărbaţi. Transsexualii superbi pot păcăli pe oricine cu trăsăturile lor diafane. Iată care sunt cele 6 fotomodele superbe care s-au născut bărbaţi.

separator

Claudia Charriez

Pare greu de crezut că o frumuseţe ca a Claudiei ascunde sub ea un… bărbat, nu? Model internaţional, Charriez s-a lansat în versiunea americană a show-ului Next Top Model în 2008.

Caroline „Tula” Cossey

Născută Barry Kenneth Cossey, Tula este un fotomodel din Marea Britanie, fiind printre cei mai cunoscuţi transsexuali din lume. Ea a jucat în seria James Bond, a pozat pentru Playboy şi a scris o carte.

Andrej Pejic

Modelul sârbo-australian Andrej Pejic este faimos pentru prezentările de modă în care, datorită androginităţii sale poate defila atât în haine pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. În ianuarie 2011 a uimit audienţa de la Paris fashion show prezentând ambele colecţii ale casei Jean-Paul Gaultier şi colecţia pentru bărbaţi a lui Marc Jacobs. În plus, a fost inclus simultan în clasamentul celor mai sexy 50 de bărbaţi şi în topul FHM al celor mai sexy 100 de femei din lume.

Isis King

Născută Darell Walls, modelul american Isis King şi-a câştigat notorietatea după ce a fost primul concurent transsexual al show-ului America’s Next Top Model. Frumoasa Isis a concurat în două ediţii ale show-ului.

Lea T

Brazilianca Lea T s-a născut Leandro Cerezo în 1981, dar asta n-a oprit-o să ajungă unul dintre cele mai apreciate fotomodele feminine ale lumii. Ea a fost numită recent muza casei de moda Givenchy.

Florencia De La V

Născută în Argentina, sub numele de Roberto Carlos Trinidad, Florencia a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe transsexuale de pe glob. Ea a apărut în mai mutle telenovele, reviste, ca imagine a unor cluburi de fiţe şi chiar a lucrat ca redactor şef la o revistă de moda din ţara natală. Este măritată cu un bărbat şi are doi copii gemeni, născuţi dintr-o mamă surogat.

Sursa:

unica.ro

 

alte Articole interesante