7 vedete bogate și celebre din Rusia, care au crescut într-o sărăcie chinuitoare

Astăzi sunt cele mai cunoscute și bogate vedete din Rusia, însă drumul spre celebritate nu le-a fost ușor, oferind o lecție de ambiție, tărie de caracter, voință. Mulți ar crede că ,,le-a picat norocul din cer”, dar iată câteva povești de viață ale vedetelor din Rusia care au avut parte de o copilărie grea, împovărată de griji și sărăcie, dar care au muncit pentru a deveni frumoase, bogate și celebre.

separator

Nastasya Samburskaya

Actrița Nastya Samburskaya a crescut fără tată, acesta fiind condamnat la închisoare. Mama sa a suferit mai mulți ani din cauza depresiei, iar Nastya avea grijă de casă. În clasa a 9-a, copila mergea la școală în sandale, în timpul iernii, nu avea haine și papuci calzi. După școală, Nastya a mers la Moscova, unde a schimbat trei locuri de muncă pentru a-și plăti studiile. Dar, a reușit să ajungă cunoscută datorită talentului ei.

Victoria Bonya

Vedeta de televiziune Victoria Bonya, a rămas de mică fără susținerea tatălui, care și-a părăsit familia. Aceasta a fost crescută doar de către mama și bunica sa. La vârsta de 16 ani, Victoria a mers la Moscova, unde a lucrat ca chelneriță și secretară, apoi a ajuns la „Dom-2”. După ce s-a mutat în Rusia, i-a fost greu, locuia cu chirie într-o cameră pentru trei, cu gândaci și paturi de fier.

Vera Brejneva

Interpreta Vera Breineva s-a născut într-un mic oraș din Ucraina. Tatăl copilei de 11 ani a avut un accident și a rămas imobilizat la pat. Mama Verei a lucrat ca femeie de serviciu, în familie erau trei copii, așa că nu avea destui bani. Diind elevă, interpreta a lucrat ca spălătoreasă de vase și bonă, ca să câștige bani pentru existență.

Cristina Asmus

Actrița Christina Asmus are trei surori, în copilărie doar tatăl muncea pentru a-și întreține familia, care locuia într-o singură odaie. Copiii nu aveau destule haine, uneori mâncau dulciuri…

Natalia Vodyanova

Tatăl și-a părăsit familia când Natalia avea doar câțiva anișori. Din altă căsătorie, mama modelului a născut doi copii, dintre care unul, cu paralizie cerebrală. Natalia era cel mai mare ajutor, de la vârsta de 7 ani a început să se ocupe de treburile casnice, pregătea mâncarea, hrănea frații mai mici, le schimba scutecele. Copila avea rezultate slabe la învățătură, întrucât nu reușea să își facă temele, uneori vindea fructe la piață, împreună cu mama sa. Acum, Natalia este un model de succes, mamă a cinci copii și fondatoarea fundației Naked Heart Charitable.

Sati Casanova

A crescut într-o familie numeroasă. Pentru că era cea mai mare, trebuia să aibă grijă de cele trei surori mai mici. Părinții munceau ziua întreagă pentru putea hrăni copiii, așa că Sati a fost gospodina casei de la o vârstă fragedă.

Anna Sedokova

Părinții au divorțat când interpreta avea doar trei ani. Mama a muncit din greu, iar Anna s-a angajat în muncă de la vârsta de 16 ani. Acum este o interpretă de succes și mama a trei copii.

alte Articole interesante