Accident înfiorător lângă Peresecina: 4 oameni au murit

Patru persoane au murit, trei pe loc și una în drum spre spital, iar alte două s-au ales cu diverse traumatisme, în urma unui grav accident rutier, care a avut loc în această seară, la ieşire din localitatea Peresecina, raionul Orhei.

separator
O maşină marca BMW s-ar fi tamponat frontal cu o Toyota, care venea din direcţia opusă. Impactul a fost atât de puternic încât din automobile nu a mai rămas decât un morman de fiare.

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive pe care o avea BMW-ul. „Automobilul de marca BMW la volanul căruia era un tânăr de 25 de ani, în timp ce se deplasa pe traseul R-6 în direcția municipiului Bălți, a ieșit pe contrasens și s-a izbit frontal într-un automobil de marca Toyota Prius. În urma impactului, trei persoane care se aflau în BMW și-au pierdut viața pe loc. Soferul a murit în secția de internare la spitalul din Orhei. Alte două persoane, dintre care o femeie în vârstă de 33 de ani, au fost transportate la spitalul raional Orhei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Orhei, pentru publika.md.

alte Articole interesante