Accident la Căușeni, cu trei morți. Imagini teribile

Astăzi, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni, două automobile de model Peugeot și Opel Zafira s-au tamponat frontal. În urma accidentului, trei persoane au decedat.

separator

Victimele sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani. Cauza preliminară a producerii accidentului ar fi viteza înaltă, în condiții de vizibilitate redusă.

Potrivit oamenilor legii, automobilul de model „Peugeot” condus de un bărbat de 32 de ani, deplasându-se spre direcția orașul Căușeni, la ieșire din curbă periculoasă, a intrat în coliziune cu autoturismul de model „Opel Zafira” condus de un tânăr de 19 ani, care se deplasa în pantă spre direcția satului Grigorievca.

În urma impactului, ambii șoferi și pasagera din Peugeot, o femeie de 27 de ani, au decedat pe loc, iar pasagerul din Opel Zafira, un bărbat de 48 de ani a fost transportat la spitalul raional Căușeni cu diverse traumatisme.   În acest context, Poliţia atenționează şoferii că traficul rutier pe drumurile naționale se desfăşoară cu dificultate în condiţii de ceaţă densă. Conducătorii auto sunt îndemnaţi:

– Să reducă viteza de deplasare, potrivit condiţiilor de drum;

– Să evite depășirile în condiții de vizibilitate redusă;

– Să efectueze manevre în trafic doar după o temeinică asigurare;

– Să regleze corespunzător oglinzile retrovizoare;

– Să conecteze luminile de întâlnire și cele de ceaţă ale autovehiculelor.

Totodată, pietonii şi bicicliştii sunt îndemnaţi să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

alte Articole interesante