Accident teribil la Edineț: doi oameni au murit, iar alți patru se zbat între viață și moarte

Tragedia a avut loc aseară, 25 septembrie, în jurul orei 21.30, în apropierea satului Volodeni.

separator
Ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă a declarat că totul s-a întâmplat după ce o șoferița unui BMW, de 26 de ani, care avea patru pasageri la bord ar fi pierdut controlul asupra direcției, și a tamponat un Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, care se deplasa regulamentar spre orașul Edineț, scrie echipa.md.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic încât șoferul Volkswagen-ului a decedat la fața locului. Cele cinci persoane din BMW au rămas blocate între fiarele mașinii. La fața locului a venit o echipă de salvatori, care au scos victimele dintre fiare și le-au predat medicilor de pe ambulanță.

Șoferița și cei patru pasageri ai ei au fost internați în spital. Din nefericire, unul dintre tinerii aflați în autoturism, în vârstă de 24 de ani, a decedat în secția de reanimare. Șoferița, de 26 de ani este în stare de comă, cu o traumă gravă la cap. Un alt tânăr, de 23 de ani, potrivit medicilor se află de asemenea în stare de comă cerebrală. Cel de-al treilea tânăr, rămas în viață are un politraumatism, iar al patrulea a suferit un traumatism cranio-cerebral și o comoție cerebrală. Pe cazul dat a fost pornită cauza penală.

alte Articole interesante