Accident violent în Capitală. Un șofer a rupt parapetul și a căzut de pe podul Ismail

Trei mașini s-au ciocnit în această dimineață pe strada Ismail din capitală. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat, pe rând, în alte două mașini.

separator

Potrivit ofițerului de presă al Poliției municipiului Chișinău, Natalia Stati, toate cele trei autovehicule mergeau în aceeași direcție, spre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. La un moment dat, șoferul mașinii de model KIA a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit de un automobil de model Volkswagen, iar după asta, efectuând o manevră nereușită, a intrat în altă mașină, de model Opel.

După ce s-a ciocnit de cele două mașini, automobilul KIA a rupt parapetul și a derapat de pe pod, pe partea verde din apropiere de Consulatul României la Chișinău. La locul accidentului au sosit mai multe echipaje ale poliției.

Imaginile de la locul accidentului au fost publicate de internauți pe o rețea de socializare.

Șoferul mașinii Opel, care avea și un pasager, a avut nevoie de îngrijiri medicale, și a fost transportat la spital. Bărbatul nu ar avea traume care i-ar pune viața în pericol. Polițiștii vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului, însă dacă va fi găsit vinovat, șoferul mașinii KIA se va alege cu 6 puncte de penalizare și cu amendă de o mie de lei.

Sursa: www.tv8.md; automobile.md

alte Articole interesante