Accident violent pe șoseaua Chișinău-Hâncești. Un microbuz de rută s-a răsturnat

Un microbuz s-a răsturnat acum câteva minute pe șoseaua Chișinau – Hâncești. Salvatorii și poliția se afla la fața locului.

separator

Actualizare: Bebelușul de numai  patru luni care se afla în automobil, împreună cu părinții acestuia, a decedat la spital din cauza rănilor grave. ,,Părinții acestuia, cu care se afla în automobilul Volkswagen, în continuare sunt în stare gravă”, a declarat Veronica Istrati, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, pentru deschide.md.

Actualizare: Poliția oferă detalii despre accidentul grav de pe traseul Chișinău- Hâncești. Bărbatul de 34 ani a ieșit la depășire și s-a tamponat cu microbuzul care circula regulamentar. Bebelușul său de 4 luni și soția acestuia se află în stare gravă la spital. Leziuni grave au mai suferit șoferul microbuzului și pasagerul său, un copil de 4 ani.

Actualizare: Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 12:00. Un Mercedes Sprinter s-a ciocnit cu un Volkswagen Golf. De vină ar fi șoferul automobilului care se deplasa cu viteză excesivă când a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în microbuz, iar în urma impactului microbuzul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț. La moment, traseul este blocat. Potrivit Ministerului Sănătății, au fost spitalizate 21 de persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă.

„În urma impactului, au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă. La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hîncești și 2 echipe din Ialoveni. Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții. Acestea sunt informațiile preliminare, iar cu alte detalii revenim pe parcurs”, se anunță în comunicat.

De asemenea, potrivit comunicatului transmis de IGSU: „Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare în cel mai scurt timp, iar persoana extrasă, un bărbat, a fost predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform datelor preliminare, paisprezece persoane din microbuzul de rută au suferit diverse traumatisme și au fost preluate de Serviciul asistență medicală urgentă la spital. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept”.

Știrea se actualizează.

sursa foto: Facebook ; www.protv.md

alte Articole interesante