Această mireasă a fost condusă la altar de către un ,,străin”. Motivul te va emoționa

Jeni Stepien și Paul Maenner s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Tânăra din New Jersey nu a fost condusă la altar de către tatăl său, așa cum e tradiția. Din păcate, tatăl lui Jeni s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

separator
După moartea bărbatului, familia a luat decizia de a-i dona organele. Inima acestuia i-a salvat viața lui Arthur Thomas, un bărbat care suferea de aritmie ventriculară și care a așteptat 16 ani pentru a suporta intervenția de transplant de inimă.Arthur a menținut o relație apropiată cu familia donatorului său. Iar la nunta lui Jeni, bărbatul a fost cel care a condus mireasa către altar. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru Jeni.

,,A fost incredibil să pot simți o parte din tatăl meu la nuntă”, a spus tânăra. Arthur Thomas nu a refuzat propunerea miresei și și-a îndeplinit misiunea cu toată dragostea și bunătatea: ,,Am vrut să se simtă aproape de tatăl ei. La urma urmei, inima lui bate în mine”, a spus bărbatul. Povestea a atins inimile a mii de oameni din întreaga lume!

alte Articole interesante