Adrian Ursu face lumină în megascandalul în care a fost implicată soția sa. Vezi declarația artistului!

Zilele trecute s-a iscat în spațiul virtual un scandal de proporții, o mireasă s-a plâns de faptul că tortul pe care l-a comandat de la Irina Negară, soția lui Adrian Ursu, arăta puțin diferit de ceea ce era prezentat în poză, iar din acest motiv ei au rămas fără tortul de nuntă. Conflictul însă nu s-a lăsat fără comentarii răutăcioase, înjurături și cuvinte urâte la adresa Irinei, din partea unor anumiți internauți.

separator

Menționăm că Adrian Ursu a fost invitat la această nuntă în calitate de artist, unde a făcut un show excepțional, și-a prelungit spectacolul din proprie inițiativă, astfel încât nuntașii au reușit să se distreze ca la carte. Totuși, micile neînțelegeri legate de tortul miresei au degenerat. În consecință, pentru a exclude orice confuzie, Adrian Ursu a simțit nevoia să explice publicului cum au stat de fapt lucrurile.

Cel mai obiectiv fapt este că artistul nu face un secret din greșelile soției sale și spune lucrurilor pe nume. Însă, în același timp, acesta nu va accepta niciodată un comportament necuviincios din partea unor miri. Pentru a afla mai multe detalii citiți postarea lui Adrian Ursu:

,,Mi-a amenințat și insultat soția… Un mic citat:
„Am să vă înec în Nistru!”
Apoi își cerea scuze de la ea, îi pupa mîna și vroia TORT! Detalii mai jos!”, așa își începe artistul postarea.

,,Îmi iubesc soția, o susțin în toate, mai ales în pasiunea de a face torturi! Ne ajutăm, ne dăm sfaturi și ne criticăm reciproc, luptăm pe diverse teme prin argumente. Ne-am contrat mult și pe acestă temă: Facem postare, ori nu? Eu ziceam da, ea nu. Eu da, pentru că unii aiuresc, iar alții nu știu adevărul și le e greu să o susțină! Ea nu, că nu vreau să te afecteze indirect.

După ce o postare despre Irina și tortul ei au ajuns să fie subiect de reportaj la tv, am zis gata, ajunge!
Încărcați-vă cu răbdare, că așa descriere mare nu am mai făcut vreodată, dar detaliile contează!

Aseară am scăpat de fierbințeala negativă din calvarul prin care a trecut Irina, m-am detașat de comentariile răutăcioase și am simțit că sunt gata să descriu totul obiectiv, chiar de sunt soțul Irinei.

Cîteva lucuri din start despre ea:
1.Niciodată nu s-a declarat patiser ori marele cofetar. Are o pasiune și face torturi și deserturi sănătoase. Din oricare o poate servi liniștit pe Maria-Andreea. De cîte ori i s-a propus să dea Masterclass-uri, a refuzat menționînd că nu este marele patiser. Ea învață de la cei din Rusia, Ucraina, SUA, Franța…
2.Niciodată nu a tins să devină persoană publică, (vedeta, cum îi zic unii). Pot confirma toți reporterii/jurnaliștii care au apelat vreodată la ea/noi pentru interviuri, articole… Tare greu acceptă. Nu vrea publicitate, nu vrea presă. Dacă ai văzut-o la tv, atunci tot eu am rugat/insistat de 10ori.
3.Dacă vreun reporter în vreun reportaj a declarat că torturile ei sunt delicioase ori cele mai bune, este părerea lor sinceră, neinfluiențată.
4.Pentru cei ce cred că Irina e “doamna director” și doar primește comanda și altcineva le face, apoi află că Ea face tot! Ea cumpără produsele cele mai bune, cîntărește, amestecă, coace, face crema, asamblează, decorează cu flori/fructe și tot felul de accesorii. Vara, în vacanță o ajuta sora. Au mai fost ajutori pentru cîteva zile, dar toți pleacă: Italia, Franța, Germania… nu are cine lucra.
5.Muncește 7 zile pe săptămînă – 2 zile cite 4-6ore, 3zile – 6-8ore și 2 zile – 15ore pe zi.
Nu crezi, vino să lucrezi cu ea – măcar 5 zile din 7.

O mireasă a făcut o postare și tare multă lume a comentat, criticat, insultat, distribuit… fără să știe/aștepte detalii. După stilul majorității comentariilor (ortografie, mod de exprimare, conținut pe pagina comentatorului, poze, profile dubioase, profile vădit false…) m-am gîndit că nu are sens de reacționat, că pe 90% nu-i interesează adevărul, dă-le ceva de criticat doar.

Puțini au fost cei care au analizat obiectiv comentînd gen: poate ar trebui să auzim/așteptăm și părerea Irinei… nu poate fi chiar așa… dar ce au făcut mirii, de s-a întîmplat așa.. a fost ori nu… … într-o situație de conflict, vina o au ambele părți…

IATĂ ISTORIA cu lux de amănunte!
În data de 6 septembrie am cîntat la o nuntă la Villa Drago. Acolo am întîlnit prieteni, cumetri, am cunoscut cea mai modernă soacră mare, cu o chelari stilați, coafură și adidași comozi pentru dans, soacră mică tînără și frumoasă, de parcă era sora miresei, public puțin, diferit, dar tare receptiv.
Cel mai important: Mireasa, era una dintre cele mai frumoase mirese văzute vreodată! Parcă era de pe coperta!Ea știa multe din melodiile mele. Tare plăcut. Am cîntat cu ea și sora mirelui, am umplut instagram(instastories-ul) cu atmosfera superbă de la nunta lor.
Mirele, cu un zîmbet sincer, cu o față de copil cu ochii înguști, vesel, a cîntat, a sărit în sus și în final au rămas cu toții tare mulțumiți, fapt confirmat prin poze și video de la nunta lor.
Era atît de vesel acolo, încît am stat în loc de 45min, o oră și jumate. McMike “m-a oprit”, că deja trebuia să fie masa a 2-a.
Toți au mulțumit… Mirele m-a petrecut, mi-a mulțumit sincer, ori aparent sincer.
Pînă aici ar fi fost postarea mea pe 7septembrie, dar altfel s-au aranjat lucrurile.

Cînd am plecat, am văzut că a ajuns și tortul făcut de Irina. Tare bine dispus am pornit acasă. Peste 5min i-am scris un mesaj fotografului de la eveniment, Sergiu Bîrcă: Te rog să faci poză la tort, cu mirii, cu mireasa…
De aici, seara a luat o întorsătură la 180 de grade.

De aici, obiectiv vă descriu tot ce s-a întimplat adunînd ce mi-a spus Irina fiecare 10minute la telefon, apoi acasă, ce mi-a spus Ion, colegul ei care a adus tortul și multă lume prezentă pe teritoriul Villa Drago, cărora nu le dau nume, ca să nu îi implic în temă….”.

Vezi și un video de la nunta cu pricina:

 

În ciuda conflictului, la finalul postării Adrian Ursu și-a exprimat sincer opinia în legătură cu cele întâmplate:

,,Această postare e pentru scumpa mea, Irinuca, pentru cei care au avut răbdare și încredere în ea. Pentru cei care acum au curajul să recunoscă că au greșit făcîndu-și concluzii pripite, RESPECT!  MULȚUMIM MULT, celor, care și fără a aștepta această explicație a situației, au știut că nu poate fi așa cum era scris în acea postare!”

Dacă ești curios să afli întreaga istorie a incidentului, citește continuarea mesajului pe pagina de Facebook a lui Adrian Ursu.

alte Articole interesante