Află de câte ori vei iubi cu adevărat în funcție de zodie

Se întâmplă că unele persoane iubesc mai mult, altele mai puțin. Unele o singură dată în viață, altele de mai multe ori. Astrele ne dezvăluie de câte ori iubesc semnele zodiacale. Află mai jos, tu de câte ori vei iubi cu adevărat?

separator

BERBEC – de trei ori

Acești nativi nu sunt înclinați către iubire și privesc cu scepticism acest subiect. EIi debutează în dragoste doar din curiozitate și abia apoi iubesc pasional și din toată inima.

TAUR – doar o singură dată

Ei consideră că nu este de glumit cu dragostea și de aceea, nu se joacă cu sentimentele. Taurii sunt romantici și iubesc cu toată ființa lor, de cele ma multe ori, o singură dată în viață.

GEMENI – de trei ori

Acești nativii se îndrăgostesc de mai multe ori pe parcursul vieții și de fiecare dată au impresia că actualul lor partener este alesul inimii. Iar atunci când totul se ruinează, nu au nici o problemă să o ia de la capăt din nou.

RAC – de două ori

Aceștia pot iubi de doup ori și fac totul pentru partenerul lor. Dacă după prima dragoste sunt dezamăgiți, au nevoie să se vindece și aleg să ia o pauză, apoi se îndrăgostesc din nou și vor face tot posibilul să-și facă jumătatea fericită.

LEU – se îndrăgostesc de câte ori vor ei

Leii sunt regi și în dragoste. Chiar dacă au fost răniți în trecut, nu se tem să se îndrăgostească. Nu se dau bătuți și cred că acolo undeva chiar există cineva și pentru ei.

FECIOARĂ – de două ori

Acești naivi sunt prudenți și nu se lasă pradă dorințelor. Fecioarelor le este destul de greu să-și găsească jumătatea pentru că sunt persoane pretențioase, deci pot avea 2 relații înainte de a-și găsi sufletul pereche.

BALANȚĂ – iubesc de câte ori vor

Ca și leii, balanțele nu se lasă purtați de val în dragoste. Atunci când sunt dezamăgiți, trec repede peste sentimentele rele și nu au o atitudine negativă și de aceea reușesc să nu rămână mult timp singure.

SCORPION – o singura dată

Se știe despre acești nativi că sunt pasionali și îndrăzneți și sunt cunoscuți pentru multiplele lor aventuri. Totuși, scorpionii iubesc o singură dată și ochii lor sunt îndreptați doar către persoana demnă de iubirea lor.

SĂGETĂTOR – de patru ori

Acești nativi trec foarte repede din floare în floare. Totuși, în momentul în care întâlnesc persoana potrivită, se dedică total și sunt pregătiți să facă compromisuri pentru dragoste.

CAPRICORN – de cinci ori, dar cu adevărat

Acesta este cel mai amoros semn zodiacal și este gata să-și ofere oricând inima. Atunci când se îndrăgostesc, de dedică complet partenerului de viață și acesta va fi prioritatea lor.

VĂRSĂTOR – de trei ori

Și acești nativi sunt iubăreți și-și oferă inima de mai multe ori. Cu toate acestea, vărsătorii se plictisesc la un moment dat să zboare din floare în floare și încep căutările dragostei adevărate.

PEȘTI – o singură dată

Nativii născuți sub acest semn zodiacal iubesc o singură dată în viață și în momentul în care întâlnesc persoana pe care o consideră perfectă pentru ei, fac tot ce le stă în putință pentru ca relația să dureze toată viața.

Sursa

alte Articole interesante