Amelia Uzun și Ana Cernicova sunt finalistele concursului ,,Românii au Talent”, conform voturilor publicului!

Amelia Uzun și Ana Cernicova au cucerit inimile telespectatorilor de peste Prut. Publicul le-a votat intens în cadrul celei de-a treia semifinale live, astfel că mama și fiica au devenit finalistele serii, alese din cei 10 concurenți, conform voturilor acordate de public.

separator

,,După o seară extraordinară, plină de supans, emoție și adrenalina, doi concurenti au trecut mai departe în Marea Finală a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori și este duetul Amelia Uzun și Ana Cernicova. Juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe”, menționează romaniiautalent.protv.ro.

Trebuie să menționăm că vocile concurentelor au cucerit publicul de acasă. În secțiunea de comentarii, pe pagina de facebook a concursului ,,Românii au Talent”, mulți internauți și-au pus întrebarea dacă vocile celor două sunt cu adevărat ,,reale”. Or, atât de fabulos au răsunat acestea!

Amelia Uzun și Ana Cernicova sunt, deocamdată, primele concurente din Moldova care au reușit să ajungă în finala de la ,,Românii au Talent”. Este de menționat că în proiectul de televiziune participă mai mulți moldoveni talentați care încearcă să cucerească publicul de peste Prut.

alte Articole interesante