Amenzi usturătoare pentru cei care vor arunca gunoiul pe marginea drumului

Pretorii de sector și responsabilii de la Direcția locativ comunală vor aplica amenzi usturătoare pentru persoanele ce vor arunca gunoiul în locuri neautorizate.

separator
Aceasta a cerut primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, menționând că 1000 de oameni au muncit pentru a curăța șoseaua Muncești, însă unii continuă să arunce punga de gunoi la marginea străzii.

„Eu vreau să fac o ofertă pentru cei care nu au contract cu regia Autosalubritate. Noi suntem gata ca timp de trei luni să evacuăm gunoiul gratis, de la particulari. Dar după trei luni, cei care nu vor încheia contract cu Autosalubritate, vor primi amenzi triple. Este indiferență și o lipsă totală de bun simț, atunci când platoruile de acumulare a deșeurilor de pe șoseaua Muncești se curăță de trei ori pe săptămână, dar parcă nu se curăță de loc, din cauza sectorului privat, care peste noapte adună tot ce defrișează. În municipiu avem 42 de adrese unde, lângă blocuri, sectorul particular aruncă tot ce are de aruncat”, a declarat Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

În acest sens, va fi înaintat către Parlamentul Republicii Moldova un demers privind majorarea sancțiunilor pentru insalubritate, scrie unimedia.info.

alte Articole interesante