Anastasia Zavorotniuk a fost deconectată de la aparate. Decizia rudelor

Anastasia Zavorotniuk se tratează de cancer într-o clinică privată din Moscova. După o săptămână în care s-a aflat în comă indusă medicamentos, actrița a fost deconectată de la aparate. Aceasta respiră de sine stătător, ea fiind externată din secția de reanimare.

separator

Instituția medicală în care este tratată actrița a refuzat consultanția medicilor terți, în condiția în care mai multe spitale mari și centre de cercetare s-au arătat disponibili să o ajute pe actriță.

Clinica privată evident că acceptă implicarea medicilor din afară, însă conducerea clinicii după o consultație cu rudele actriței, a decis să refuze orice ajutor.

,,Nu vor exista specialiști terți, tratamentul va fi organizat pe cont propriu. Anastasia Zavorotniuk se află acum în secția de terapie. Starea ei este apreciată ca fiind gravă, dar stabilă”, menționează reprezentanții instituției, potrivit mash.ru.

Totodată, rudele actriței au refuzat orice ajutor material. Ele au declarat că singuri vor suporta toate cheltuielile. Pe anumite pagini de internet au apărut informații precum că familia cere ajutor pentru tratamentul actriței. Fiica actriței, Anna Striukova, în vârstă de 22 de ani, s-a arătat indignată, într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook. Aceasta a declarat că orice colectare de bani este ilegală și falsă, întrucât acestea nu țin de inițiativa familiei.

Între timp, toată lumea se roagă pentru însănătoșirea actriței.

alte Articole interesante