Anchetatorii ruși au anunțat cauza prăbușirii avionului de pe cursa Moscova-Orsk

O eroare umană pare cea mai probabilă cauză a prăbușirii avionului Antonov, lângă Moscova, când au murit toți cei 71 de oameni aflați la bord.

separator

Potrivit anchetatorilor, pilotul nu a acționat sistemul de încălzire pentru Tubul Pitot, senzorul principal care determină viteza relativă a avionului, prin captarea presiunii din aer.

Din cauza fenomenului de givrare, acesta înghețase și a transmis date eronate; Iar procedura standard, în astfel de situații, presupune încălzirea tubului cu o rezistență electrică, fapt care nu s-ar fi petrecut, relatează ABC News.

Duminică, după decolarea de pe aeroportul Domodedovo, comandantul de bord a trecut avionul pe pilot automat, dar a preluat din nou comenzile manuale, când a văzut date contradictorii în privința vitezei.

Apoi a efectuat o serie de manevre, aducând inclusiv avionul în picaj sub un unghi de 30 – 35 de grade. Catastrofa s-a petrecut la 6 minute după decolare.

sursa

Cel mai mare amfiteatru în aer liber din țară se schimbă la față! Pe teritoriul Teatrului Verde va fi amenajat și un pavilion unde vor fi crescuți fluturi

Primăria Chișinău continuă lucrările de reparație și modernizare a celui mai mare amfiteatru în aer liber din republică.

Actualmente se lucrează la reparația exterioară a clădirii teatrului (fațadei), este reparat acoperișul scenei, sunt vopsite scaunele, sunt instalate 5 porți la toate intrările în parc, se lucrează la instalarea unui grup sanitar modular, este amenajată intrarea centrală în teatru și sunt reparate scările de acces. Este instalată și rampă pentru persoanele cu necesități speciale.

La fel, la Teatrul Verde este amenajat un pavilion expozițional de agrement, unde vor fi crescuți fluturi.

Amintim că acum doi ani, Primăria Capitalei a inițiat lucrări de reparație a teritoriului Teatrului Verde. Au fost schimbate scaunele, pavată zona de spectatori, amenajat spațiul verde și curățați copacii.

Operațiunea VITEZA, mii de încălcări comise de șoferi

Timp de o săptămână, polițiștii INSP au fixat peste 5 mii de încălcări rutiere comise de șoferi, anunță Poliția.

Operațiunea (acțiune sub egida #ROADPOL) are scopul diminuării numărului de accidente rutiere, dar şi sporirea nivelului de disciplină al participanților la trafic.

În premieră, Poliția Națională a fost dotatăcu cinci bărci de patrulare de către Autoritatea Polițienească Suedeză

În premieră, Poliția Națională a fost dotată de către Autoritatea Polițienească Suedeză cu cinci bărci de patrulare.

Timp de trei zile, 9 angajați ai subdiviziunilor Poliției Naționale, precum și reprezentanți ai altor entități ale MAI, au fost instruiți în utilizarea bărcilor cu motor.

Ulterior, aceștia vor putea interveni în cadrul activităților de supraveghere și intervenție în zonele acvatice.

Instruirile au avut loc sub îndrumarea specialiștilor suedezi, care au furnizat cunoștințele și abilitățile necesare pentru operarea eficientă a acestor mijloace de transport pe apă.

Astfel, vom extinde capacitatea operațională a angajaților poliției, facilitând intervenția rapidă și eficientă în situații de urgență.

O moldoveancă și-a pierdut memoria, în Turcia. Patru copii o așteaptă acasă
Articolul anterior
E oficial! Ora de vară a fost eliminată în toate țările europene
Articolul următor