Andra a vorbit despre cel de-al treilea copil

Andra se declară o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Artista din România este căsătorită cu prezentatorul TV Cătălin Măruță de 10 ani și au doi copii, David în vârstă de 7 ani și Eva, în vârstă de 3 ani. De ceva timp se zvonește că artista ar fi însărcinată. Ei bine, Andra a decis să dezvăluie cum stau lucrurile în familia sa. Și iată ce spune despre al treilea copil!

separator

Andra a mărturisit că nu este însărcinată, în ciuda zvonurilor care s-au răspândit cu repeziciune și i-au bucurat pe fanii artistei.

Vedeta spune își doreste o familie mare, pentru că ea mai are încă trei frați, și toți se înțeleg de minune, însă, deocamdată, nu e încă momentul pentru a deveni mămică din nou.

„Cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se și așteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică. Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să faca tot felul de lucruri.

Ațadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a mărturist Andra într-un interviu pentru revista Viva.

alte Articole interesante