Andreea Bălan a mers la medic și a primit vestea, după cele trei operații suportate

La mai bine de două săptămâni de la cea de-a treia operație suportată, Andreea Bălan a povestit în vlogul său, cum se simte și ce veste a primit de la medic. Artista a fost la control și se pare că operația se vindecă foarte bine.

separator
„Operația se vindecă foarte bine, tocmai am ieșit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut și o ecografie și am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârșit după trei operații totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare”, a mărturist recent Andreea Bălan.

,,Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort și sport. În sfârșit am scăpat de orice pericol”, a spus ea. „Omul nu are nevoie să fie judecat. Are nevoie de mângâiere, de sprijin, de iubire şi de o fărâmă de apreciere sinceră”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Instagram, după ce mai mulți au criticat-o că își face trafic pe internet pe seama problemelor suportate.

Artista este fericită alături de fetițele ei, Ella și Clara, vrând să recupereze intens momentele care i-au lipsit îndată după naștere.

,,Profit la maxim ca e mititica si pot sa o pup cat vreau ❤️Apoi cand mai creste trebuie sa alergi ca sa prinzi un pupic ”, a menționat Andreea pe pagina sa de facebook.

sursa: www.libertatea.ro

alte Articole interesante