Angelina Jolie ar putea pierde custodia copiilor. Dezvăluiri din procesul cu Brad Pitt

Războiul dintre Angelina Jolie și fostul ei soț, Brad Pitt, se reaprinde. Actrița ar putea pierde custodia copiilor pe care îi are cu fostul partener de viață dacă nu-l lasă pe acesta să petreacă mai mult timp cu cei mici, potrivit wonderwall.com.

separator

Se pare că judecătorul i-a atras atenția că dacă nu îi va ajuta pe copii să-și repare relația cu Brad Pitt, atunci ar putea pierde custodia acestora.

Potrivit documentelor depuse la dosar prezentate de The Blast, ”faptul că cei mici nu au o relație cu tatăl lor este nociv pentru ei. Este critic pentru fiecare dintre cei șase copii să aibă o relație sănătoasă și puternică cu tatăl și mama lor”.

Cu toate acestea, instanța a decis ca Maddox, în vârstă de 16 ani, să hotărască singur cât timp își dorește să petreacă alături de Brad Pitt, pentru că el este mai mare.

În documentele depuse la dosar, Brad Pitt îi solicită fostei soții numerele de telefon al celor mici pentru a putea să-i sune ori de câte ori dorește. Totodată, instanța i-a interzis Angelinei să citească mesajele primite de copii de la Brad Pitt.

sursa

alte Articole interesante