Anne Hathaway surprinsă într-o ipostază jenantă. S-a văzut tot!

Este una din protagonistele filmului „Mizerabilii”, o peliculă care promite să câștige cât mai multe premii Oscar. Cu toate acestea însă a gafat grav la premiera din New York a acestui cunoscut musical.

separator

Considerată una dintre cele mai cuminți și mai talentate vedete de la Hollywood, Anne Hathaway a fost prinsă pe picior greșit de paparazzi la premiera peliculei „Mizerabilii” din New York, scrie dailymail.co.uk.
Neatentă, actrița a coborat din mașină arătând fotografilor mai mult decât și-ar fi dorit vreodată. Anne le-a dezvăluit, fără să vrea, un secret fanilor ei: nu purta lenjerie intimă.
Anne și-a cerut scuze după acest incident și s-a declarat “devastată” că pozele cu ea în această ipostaza au ajuns pe internet. Actrița susține că rochia pe care o purta a fost de vină, pentru că era mult prea strâmtă și nu i-a permis să coboare elegant din mașină.
A fost devastator, au văzut totul! Aș fi putut la fel de bine să îmi ridic fusta, nu ar fi fost nici măcar o diferență. Mi-am dat seama că deși toată lumea râde, e de o mie de ori mai bine să fii surprinsă purtând chiloți de bunicuță decât să nu îi ai deloc„, a declarat Anne.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk

În ce țară trăiesc cei mai mulți miliardari. Orașul care se află în fruntea listei globale a bogaților

Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite CNBC citat de nexta.ro.

Este pentru prima dată când cel mai populat oraş din India ocupă primul loc în Asia.

În fruntea listei globale a bogaţilor pe oraşe din 2024 se află New York (119), urmat de Londra (97).

În Asia, Mumbai – capitala financiară a Indiei – a avansat cu 92 de miliardari, potrivit Hurun. Urmează aproape Beijing (91) şi Shanghai (87).

În prezent, există 3.279 de miliardari la nivel global, o creştere cu 5% faţă de 2023, arată raportul.

Potrivit clasamentului ţărilor, China încă se află în fruntea listei cu 814 miliardari, chiar dacă ţara a pierdut 155 miliardari faţă de acum un an.

SUA s-au clasat pe locul al doilea, cu 800 de miliardari, în timp ce India s-a clasat pe locul trei, cu 271.

„China a avut un an prost. Crearea de bogăţie în China a trecut prin schimbări profunde în ultimii câţiva ani, cu bogăţia miliardarilor din proprietăţi imobiliare şi din surse regenerabile în scădere”, a remarcat firma de cercetare.

Zhong Shanshan din China, fondatorul şi preşedintele gigantului de apă îmbuteliată Nongfu Spring, şi-a menţinut locul de cea mai bogată persoană din China.

Colin Huang, fondatorul companiei de comerţ electronic Pinduoduo, a trecut în faţa CEO-ului Tencent, Ma Huateng, şi a luat locul al doilea în acest an.

SUA – care au adăugat 109 miliardari în 2023 – au doar cu 14 miliardari mai puţini decât China, potrivit Hurun.

Inteligenţa artificială a fost un factor important pentru creşterea numărului de oameni ultrabogaţi în SUA, arată raportul.

„În timp ce [CEO-ul Nvidia] Jensen Huang a ocupat multe titluri de ştiri în timp ce Nvidia a depăşit pragul unei capitalizări de 2.000 de miliarde de de dolari, catapultându-l în Top 30 al Hurun, miliardarii din spatele Microsoft, Google, Amazon, Oracle şi Meta au înregistrat creşteri semnificative ale averilor lor, în timp ce investitorii pariază pe valoarea generată de AI”, se arată în raport.

Indicele Bloomberg al miliardarilor a arătat că fondatorul Amazon, Jeff Bezos, şi CEO-ul Tesla, Elon Musk, sunt primii doi miliardari din SUA, cu o avere netă de 201 miliarde de dolari, respectiv 190 de miliarde de dolari.

Taylor Swift s-a alăturat listei miliardarilor Hurun Research, cu o avere netă de 1,2 miliarde de dolari, după ce şi-a început turneul Eras în martie şi a cântat până acum în SUA, America de Sud, Australia, Singapore şi Tokyo.

„Peste jumătate din averea ei provine din redevenţe şi turnee, inclusiv 190 de milioane de dolari din prima etapă a turneului Eras şi 35 de milioane de dolari din filmul său concert. Restul este susţinută de valoarea catalogului său muzical, în special după ce primele şase albume ale sale au fost vândute către Shamrock Capital pentru 300 de milioane de dolari în 2020”, se arată în raport.

După SUA, India a avut al doilea cel mai mare număr de noi adăugări de miliardari, cu 84 de membri noi pe lista sa a ultra-bogaţilor.

Naţiunea din Asia de Sud este acum economia cu cea mai rapidă creştere din lume, după ce PIB-ul a crescut cu 8,4% în perioada octombrie-decembrie.

În decembrie, bursa din India a depăşit-o pe cea din Hong Kong, devenind a şaptea ca mărime din lume, iar acum este evaluată la peste 4.000 de miliarde de dolari, au arătat datele Refinitiv.

Preşedintele Reliance Industries din India, Mukesh Ambani, continuă să fie cea mai bogată persoană din Asia şi a unsprezecea cea mai bogată persoană din lume, cu o avere totală netă de 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg.

În ianuarie, Gautam Adani, fondatorul şi preşedintele Grupului Adani, l-a depăşit pentru scurt timp pe Ambani, dar acum este cu trei locuri în urmă, cu o avere netă de 97,9 miliarde de dolari, au arătat datele Bloomberg.

Cauzele judiciare de apărare a drepturilor minorilor vor fi scutite de taxa de stat

Cauzele de apărare a drepturilor minorilor vor fi scutite de taxa de stat. Acest lucru este prevăzut într-un proiect adoptat în cadrul ședinței plenare de astăzi, precizează un comunicat al Parlamentului Republicii Moldova, scrie radiochisinau.md.

Inițiativa legislativă a fost elaborată de către deputata din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Olesea Stamate, și prevede modificarea Legii taxei de stat. De asemenea, documentul conține modificări ce vor exclude dubla impunere în ceea ce privește achitarea taxei de stat.

Proiectul mai instituie scutirea de la taxa de stat pentru radierea din evidența la domiciliu. De asemenea, proiectul prevede scutirea de taxa de stat și taxa de timbru pentru executorii judecătorești și organele cu atribuții de administrare fiscală, indiferent de calitatea lor procesuală.

Prin modificările propuse sunt eliminate incertitudinile cu referire la cererile de chemare în judecată în acțiunile cu caracter nepatrimonial și se instituie scutirea de la plata taxei de stat în contenciosul administrativ. Totodată, este adusă claritate în privința cererilor de partaj, taxa de stat, în acest caz, va fi achitată reieșind din valoarea bunurilor pretinse.

Proiectul de lege a fost votat, în a doua lectură, de 71 de deputați.

Scandal în direct la TV! Un oficial de la Comrat a intrat peste ministrul Andrei Spînu în studio. VIDEO!

Scandal în direct. Interviul pe care ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, îl dădea televiziunii publice din Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia (GRT), a fost întrerupt de președintele Adunării Populare de la Comrat, Dmitri Constantinov, scrie evz.ro.

Provocările liderului din Găgăuzia

Liderul găgăuz a intrat neinvitat în studioul în care era înregistrat interviul cu ministrul Andrei Spînu.

Înregistrarea incidentului a fost publicată pe Facebook de jurnalistul găgăuz de la Nokta Mihail Sirkeli.

„Ce este aceasta, dacă nu o încercare de a face o provocare ieftină, stupidă, primitivă, care nu a reușit să obțină niciun rezultat?

Ce vedem? Există o înregistrare a unui interviu cu ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. La mijlocul interviului, președintele Serviciului Național de Securitate Dmitri Constantinov dă buzna în studio.

Constantinov este invitatul emisiunii? Nu! Constantinov a fost invitat inițial, dar a întârziat? Nu! Interviul a fost planificat cu un invitat și a început cu un singur invitat – Andrei Spînu”, a scris jurnalistul.

Ce au vrut să obțină de la Andrei Spînu

„Și iată câteva întrebări deodată: Dacă Constantinov nu a fost invitat, de unde a știut că există o înregistrare de la Spînu? Îl informează GRT, cu cine și când sunt scrise programele? Nu se poate?!

Dacă apariția lui în emisiune nu este programată, de ce intră atât de flagrant și întrerupe producția emisiunii? Cum rămâne cu independența televiziunii publice? Este într-adevăr GRT sub controlul politicienilor locali de la OPG Shore? Nu se poate?!

Dar gazda? Dacă înțelege ce este etica jurnalistică, ar fi trebuit să-i ceară lui Constantinov să părăsească studioul, iar conducerea GRT ar fi trebuit să-l ajute să-l scoată din clădire. Dar, în schimb, prezentatorul îi raportează lui Constantinov și îi spune: „Domnul Spînu refuză”. A fost gazda conștientă de provocarea planificată și a fost de acord să participe la ea? Nu se poate?!

Una este să fii doar suport de microfon la un interviu cu Constantinov și cu totul altceva este să participi la provocări împotriva oponenților săi politici la televiziunea publică. Acesta nu este jurnalism, este comportament de vită. Și GRT nu este televiziunea și radioul public, este o zdrăngănitoare”, a mai scris Mihail Sirkeli.

Incidentul cu Spînu, o „provocare primitivă”

„De ce este această încercare stupidă și primitivă de provocare? Probabil, ca să arate la toată lumea mai târziu, a spus el, vezi, Chișinăul refuză dialogul. Dar aici este problema, Spînu a ieșit în stradă, unde l-a așteptat o mulțime de provocatori conduși de Ilya Uzun, vicepreședintele comitetului executiv.

Am crezut că primul vicepreședinte al comitetului executiv se ocupă de dezvoltarea economică, dar se pare că nu, sarcina lui este să participe la provocări stupide. (…) Și în acest sens, tot Constantinov este un primitiv, arogant (…). Nu vor dialog cu Chișinăul, vor să-și umilească adversarii și să-i pună în vizorul publicului. Pentru aceasta se folosesc statutul juridic special al Găgăuziei și resursele acesteia, în speță GRT.

O oprire din această situație a fost demnă, Dar Găgăuzia, din păcate, este încă o dată umilită”, a încheiat Mihai Sikreli.

Andrei Spînu: Am avut o discuție bună cu oamenii din stradă

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a menționat, într-o postare pe Facebook, incidentul de la GRT.

„Mă întorc din or. Comrat, UTAG. Am fost invitatul emisiunii la GRT. Din păcate, emisiunea a fost întreruptă de un personaj afiliat grupului criminal organizat. Am decis să ies din studio și să nu stau la masă cu ei. În schimb, când am ieșit din clădire, am avut o discuție bună cu oamenii care au fost aduși acolo, la intrare.

Le-am explicat oamenilor care au fost acțiunile guvernului pentru primăriile din UTAG. Am răspuns falsurilor care sunt distribuite în regiune și i-am asigurat că vom susține în continuare dezvoltarea întregii țări. Sunt sigur că oamenii văd și înțeleg proiectele pe care le realizăm. Vom continua să discutăm cu oamenii și să le spunem ceea ce facem pentru a îmbunătăți condițiile de viață în localitățile lor.

În UTAG se implementează peste 20 proiecte prin Programul Național Satul European, 10 proiecte de dezvoltare regională și se construiesc drumuri (ocolirea Comrat, Vulcănești). Guvernul construiește și vom continua să investim în fiecare localitate. Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcănești sunt Moldova”, a scris Andrei Spînu.

GANGNAM STYLE face VICTIME: un bărbat a MURIT încercând să-l danseze
Articolul anterior
O felicitare…
Articolul următor