Arsenie Todiraș se pregătește de nuntă. Cine este bruneta care îi va deveni soție?

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă Arsenium, și-a găsit sufletul pereche și se pregătește de marele eveniment. În prezent, fostul membru al trupei O-Zone este stabilit la Moscova.

separator

Piesele artistului ocupă locuri fruntașe în topuri, și-a lansat o melodie nouă, intitulată „Bon Ami” , este jurat într-o emisiune TV din Rusia și și-a găsit și jumătatea. Arsenie a dezvăluit că iubita lui este o interpretă din Rusia. Sunt împreună de patru ani, locuiesc deja împreună și se pregătesc de nuntă.

„Locuim deja împreună. E din Rusia și e frumoasă. E mai mică ca mine, are 20 și ceva de ani. E frumoasă foc și deșteaptă și cântă foarte bine. (…) Gătește foarte bine. A luat lecții de gătit și de la sora mea și gătește și mâncare moldovenească și rusească. La anul, facem nuntă în Rusia”, a declarat artistul la emisiunea lui Măruță.

Artistul nu a vrut să dezvăluie la Tv numele iubitei sale, însă acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de interpreta rusă, Mianna, scrie libertateapentrufemei.ro. Cei doi au lansat împreună melodia „Bon Ami”. Artista postează pe contul ei de Instagram numeroase imagini din vacanțe, cu ea și Arsenie.

alte Articole interesante